in

Важкохвора акторка Катерина Тишкевич повертається додому: зірка показала своїх рятівників

29-річна зірка серіалів «Нічого не трапляється двічі» та «Жіночий лікар» Катерина Тишкевич, яка майже два тижні провела в палаті інтенсивної терапії, потішила шанувальників приємною новиною — її нарешті виписали з лікарні.

Цієї радісною подією акторка поділилася в Інстаграм-сторіс, де показала кадри, які були зроблені у палаті, коли вона збиралася додому. Переглядаючи фото, можна зробити висновок, що актриса справді почувається вже краще. У кадрі вона посміхається, стоїть та самостійно ходить, адже ще зовсім нещодавно вона була прикута до лікарняного ліжка.

«Моя виписка», — написала Катерина під фото, на якому позує разом із медичним персоналом, який боровся за її життя, називаючи їх «новими друзями-рятівниками».

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

На іншому фото, зірка постала з велики букетом троянд у руках та повітряними кульками у вигляді сердець. Вона подякувала усім, хто допомагаву цей важкий час для їхньої сім’ї.

Катерина Тишкевич у день виписки

«Врятували!» — з посмішкою наголосила Катерина.

Катерина Тишкевич у день виписки

Декілька днів назад, мама Наталія розмістила чергове фото, на якому її донька спить в обіймах свого чоловіка — актора Валентина Томусяка.

Читайте також: «Привіт із Одеси!» — зрадниця Оксана Байрак повернулася з РФ в Україну

«Привіт із Одеси!» — зрадниця Оксана Байрак повернулася з РФ в Україну

8 мільйонів гривень за 40 хвилин виступу — зрадниця з України стала найдорожчою співачкою в РФ