in

Українку вирізали з ефіру та змусили ділити сцену з росіянкою, яку проштовхнули у топ-8: як пройшов суперфінал конкурсу «Міс Земля — 2023» у В’єтнамі

22 грудня у В’єтнамі відбувся суперфінал конкурсу краси під назвою «Міс Земля», який був побудований на темі екології та догляді за навколишнім середовищем.

Представницею нашої країни стала 21-річна Анастасія Фаєр родом із Закарпаття, яка у жовтні здобула перемогу у категорії «Міс Земля Україна». Наразі дівчина є студенткою Ужгородського національного університету та здобуває дві вищі освіти. Весь свій вільний час Анастасія присвячує моделінгу, тенісу, аеробіці та подорожам.

Анастасія Фаєр

Шоу, яке проходило у в’єтнамському місті Хошимін, видалося дивним ще з самого старту, коли нашій представниці довелося стояти на одній сцені з росіянкою. Принизливим фактором стало те, що коли конкурсантки виходили на сцену та знайомились з журі, на українській представниці транслювання перервалося, а відновилося на зовсім іншій учасниці.

У наступному етапі, коли дівчата танцювали на сцені у купальниках, то Анастасії довелося танцювати майже поряд з російською учасницею. З якихось невідомих причин представницю із Росії просунули в топ-8. На щастя, на цьому її участь у фіналі завершилася.

Читайте також: «Він би не дозволив вивезти дівчинку» — кума актриси-зрадниці Галини Безрук звинуватила її чоловіка в тому, що вона залишилася в РФ

«Сором-то який!» — співачка Слава розповіла, чому Кіркоров з’явився на «голу» вечірку Івлєєвої з катетером у руці

Дівам — матеріальні труднощі, а Козорогам випала карта переможця: гороскоп по картах Таро на 24 грудня