in

Війна з Китаєм, новий Папа і кліматичний хаос — найважливіші передбачення Нострадамуса на 2024 рік

Французький пророк Мішель Нострадамус жив півтисячі років тому, а свій перший Альманах написав у 1550. Незважаючи на це, ми щороку згадуємо його ім’я, особливо перед приходом Нового року, коли людям властиво чекати якихось змін змін на краще. Про те, що передбачає нам великий астролог у 2024-му — читайте у нашому матеріалі.

Морський конфлікт з Китаєм

Нарощування військово-морської присутності Китаю у Тихому та Індійському океанах вже ні для кого не є таємницею. Все чіткіше вимальовується наближення гарячої фази протистояння між КНР і США, приводом до якої може стати Тайвань.

В одному з чотиривіршів Нострадамуса йшлося про великий «морський бій». «Червоний супротивник зблідне від страху. Наводячи жах на великий океан», — писав пророк.

Зміна Папи Римського

Зараз Папі Римському Франциску 87 років. Природньо, що він часто змушений пропускати різні заходи через проблеми зі здоров’ям. Про зміну Папи, який віддасть престол через старість, передавши його молодому священнику, писав Нострадамус, наголошуючи, що новий Папа правитиме довго і «змінить престол». Що означають слова про «зміну», залишилося загадкою.

«Через смерть дуже старого Понтифіка. Буде обраний римлянин доброго віку», – йдеться у катрені.

Глобальні зміни клімату

Населення планети Земля 2024 року зіткнеться зі страшними екологічними катастрофами. Особливо серйозними можуть бути аварії та природні катаклізми у Північній Америці та в Європі. Попереджає пророк і про «дуже великий голод через шкідливу хвилю». Можливо, йдеться про цунамі, яке знищить сільське господарство та дозволить запанувати хворобам і голоду.

Тлумачі також звертають увагу на те, що якесь «місто вогнів» буде піддано впливу землетрусів різного ступеня інтенсивності. Яке це саме місто – поки що залишається тільки гадати, проте дехто вважає, що це буде десь у США.

Поява нового лідера з Європи

За прогнозами Нострадамуса, молодий лідер виділятиметься завдяки своїй харизмі та ораторським здібностям. За ним підуть багато людей, і він очолить суспільний чи політичний рух. Його популярність і вплив будуть широко поширені і істотно вплинуть на Східну Європу. Багато хто пов’язує це зі зміною влади у Кремлі.

Читайте також: «Ця зима буде найважчим періодом за всю війну» — мольфар Гордєєв розповів про плани росіян захопити Київ і про те, хто отруїв дружину Буданова

Після розлучення з Тіною Кунакі французький секс-символ Венсан Кассель з’явився на пляжі Ріо-де-Жанейро з 27-річною моделлю

Левам — гарні новини, Овнам — сумна правда: Гороскоп по картах Таро на 23 декабря