in

«Чекає хвиля безсонних ночей»: мольфар попередив про потужні удари по Києву

Мешканці столиці України останнім часом відчули певне полегшення щодо російських ракетних ударів.

Однак, з настанням осінніх холодів все більше людей зі здриганням згадують жахи минулої зими з її тривалими блек-аутами і невгамовним виттям сирен повітряної тривоги. Чи вдасться уникнути подібних поневірянь зимою, чи можна сподіватися на те, що росіяни відмовилися від марних спроб розбомбити столицю — відповіді на ці питання чекали передплатники YouTube-каналу відомого українського провісника, переможця «Битви екстрасенсів» Макса Гордєєва.

На жаль, мольфару довелося розчарувати мешканців столиці. «Ми чекаємо на те, що в Києві знову почнеться хвиля безсонних ночей, нових атак. На жаль, для киян поки що не буде мирного часу. Тож висипайтеся зараз. Я не можу сказати, що будуть такі жахливі прильоти, як у Харкові чи в Одесі, але вони будуть сто відсотків», — констатував екстрасенс, дивлячись на розкладку карток Таро.

Із позитивних передбачень: Гордєєв впевнено пообіцяв своїм глядачам із Криму, що вже зовсім скоро вони зустрічатимуть там наші ЗСУ.

Читайте також: «Набагато раніше, ніж прогнозував Арестович» — відомий мольфар назвав дату закінчення війни в Україні

У Раків — емоційне вигорання, а у Скорпіонів — яскрава подія: гороскоп на 14 жовтня

З’явилося відео перших хвилин після удару по Покровську — ракета попала у будівлю управління соцзахисту, де перебувало більше 50 людей