in

Після розлучення з Тіною Кунакі французький секс-символ Венсан Кассель з’явився на пляжі Ріо-де-Жанейро з 27-річною моделлю

Ще кілька місяців тому фанати популярного актора Венсана Касселя захоплювалися їхніми стосунками з Тіною Кунакі — не дивлячись на велику різницю у віці вони здавалися ідеальною парою.

Проте, закохані розійшлися так само несподівано, як і вперше з’явилися на публіці разом. Все відбулося без усяких пояснень і гучних скандалів. Як і очікувалося, зірки не довго нудьгували від самотності — не так давно Тіну побачили на Ібіці у пристрасних обіймах з невідомим молодим чоловіком, та й секс-символ Франції не відчуває дефіциту жіночої уваги.

Кілька днів тому 57-річного Касселя помітили на одному з пляжів Ріо-де-Жанейро в компанії 27-річної моделі Нари Баптісти, і варто відзначити, що він виглядав закоханим, як ніколи раніше. Актор, одягнутий в чорні шорти з візерунком, продемонстрував, що перебуває у відмінній фізичній формі.

Нара продемонструвала свою неймовірну фігуру у звуженому червоно-помаранчевому бікіні. Вона прикрила стегна яскравим саронгом, і з посмішкою ступала босими ногами по білосніжному піску, тримаючи в руках пляжну сумку і шльопанці.

Нагадаємо, Венсан Кассель і Тіна Кунакі прожили у шлюбі 5 років і мають спільну доньку Амазонку.

Читайте також: Найсексуальнішій відьмі Голлівуду — 51! Аліса Мілано у свій День народження показала як виглядає без макіяжу

«Тільки хотів записати відео, але почалася тривога» — Максим Галкін розповів про намір знову залишити Ізраїль

Війна з Китаєм, новий Папа і кліматичний хаос — найважливіші передбачення Нострадамуса на 2024 рік