in

«Ця зима буде найважчим періодом за всю війну» — мольфар Гордєєв розповів про плани росіян захопити Київ і про те, хто отруїв дружину Буданова

Переможець литовського шоу «Битва екстрасенсів» Макс Гордєєв, беззаперечно, є одним із найавторитетніших українських провидців, до слів якого варто дослухатися.

Нещодавно мольфар поспілкувався із журналістами «УНІАН» і розповів про свої побоювання відносно планів окупантів на прийдешню зиму. Гордєєва непокоїть те, що дедалі більше його співвітчизників стають байдужими до подій на фронті, помилково вважаючи, що, якщо ситуація на передовій стабілізувалася, то «можна розслабитися і не донатити». Натомість карти показують ясновидцю, що нас чекає дуже важкий кінець цього року і початок наступного.

«Грудень, як і січень, буде одним із найважчих періодів за всю війну для наших ЗСУ. Це буде перевірка, якої ще не було. Це буде перевірка на людей, на те, як наші люди хочуть, аби війна закінчилася. Це буде важкий період у всіх аспектах…Я не можу сказати, що ми програємо, але є ймовірність, що ми будемо втрачати якісь позиції. Але ще раз кажу, що це лише період», — відзначив Гордєєв.

Ця зима стане найскладнішим періодом у війні

Не секрет, що за відносно спокійну осінь противник накопичив велику кількість ракет, яку підло збирається застосувати у морозний період, тому мольфар переконливо закликає не ігнорувати повітряних тривог.

«В зоні ризику будуть абсолютно всі міста, і навіть захід. Я бачу, що окупанти дуже хочуть взяти Київ…Також варто звернути увагу на найгарячіші точки. Наприклад, на Авдіїївку випадає карта «Підвішеного», яка говорить про те, що ситуація гальмується. Також випадає карта «Смерті». Буде продовжуватися м’ясорубка як з нашої стороні, так і зі сторони окупантів. Але глобального просування я поки не бачу», — констатував екстрасенс.

На Авдіївку випадає карта «підвішеного»

Не змогли журналісти обійти увагою нашумівший випадок з отруєнням дружини глави ГУР Кирила Буданова. Мольфар впевнений, що це зробили зрадники з України, і їхньою ціллю була не лише Маріанна Буданова.

«Випадає карта «Паж кубків», на якій зображено чоловіка з кубком. Також є карта «Четвірка кубків», яка означає, що хтось хоче отруїти не лише дружину Буданова, але й його самого. Остання карта — «Десятка мечів». Якщо б Буданов не спохватився, то, ймовірно, вони б померли. Скоріше за все, це зробили люди з України, які працюють на Путіна», — розповів Гордєєв.

Маріанна Буданова

Підсумовуючи розмову, мольфар закликав співвітчизників не сподіватися на те, що перемога настане у 2024 році, натомість кожному потрібно запитати себе що саме він особисто зробив для того, аби наблизити закінчення війни. «Війна в Україні може закінчитися тільки тоді, коли абсолютно всі люди почнуть реагувати на події, які відбуваються, а не казати «Ми до цього не причетні», «Ми не знаємо, що це таке», — зазначив Макс Гордєєв.

Читайте також: «Набагато раніше, ніж прогнозував Арестович» — відомий мольфар назвав дату закінчення війни в Україні

Виступає проти війни та підтримує Україну: де наразі проживає донька пропагандиста Соловйова та у яких відносинах перебуває з батьком

Анна Трінчер на тлі розлучення знялась в еротичній фотосесії на підвіконні