in

Супермодель Гайді Клум знялася у гарячій фотосесії в бікіні і сукні від українського дизайнера

50-річна німецька супермодель  Гайді Клум стала головною прикрасою глянцю нового випуску журналу GLAMOUR Germany в одязі від відомих українських брендів.

На обкладинці суддя шоу America’s Got Talent з’явилася на сірому фоні з ангельськими крилами у шовковій білій сукні-бюст’є довжини максі. Цей ніжний образ від українського бренду ElenaReva ідеально підкреслив звабливу фігуру Гайді. В інтерв’ю для журналу вона розповіла, як наразі сприймає публіка її вік та вибір одягу.

«Люди часто кажуть, що у 50 років я все ще одягаюся сексуально. Мовляв, це неприйнятно. Так, мені 50, але я ще не померла. Я жінка, яка любить бути жіночною, іноді яскравою та провокативною. А є жінки, які зовсім не такі. Якщо я цим дратую людей, їм достатньо відписатися від мене. Це лише невелике натискання кнопки. Кожна людина має право бути такою, якою вона є і хоче бути. Я щира і не прикидаюсь», зізналась модель.

Гайді Клум прикрасила німецький глянець в сукні від українського бренду

Наступний образ Клум був не менш привабливим — зірка позувала на тому ж фоні, але вже в сукні молочного кольору з глибоким квадратним вирізом в зоні декольте та відкритими плечима. Це плаття ввійшло в нову колекцію весна-літо 2024 року  відомого українського виробника під назвою Bevza, головний офіс якого знаходиться в столиці України.

Гайді Клум в платті українського виробника Bevza

Крім елегантних луків, супермодель, яка свого часу багато років була «ангелом» бренду спідньої білизни Victoria’s Secret, повторила свої образи в бікіні та з крилами, демонструючи звабливу фігуру, яка непідвладна часу.

Варто зазначити, що ведуча не вперше позує в костюмах від українського виробника. В сукні Lever Couture супермодель прийшла на прем’єру фільму «Аватар: Шлях води» у грудні 2022 року. У листопаді 2023-го Гайді вийшла у світ в образі цього ж українського дизайнера.

Читайте також: Закликали припинити це жахіття: Агутін та Варум виступили на благодійному заході для України

Справжня принцеса: як виглядає прийомна дочка «Танцюриста диско», яку знайшли у сміттєвому баку

Раки зірвуть справжній джекпот, а Водоліям присутній ризик зіткнутись з неадекватними людьми: Гороскоп на 7 березня 2024 року