in

Мер Скадовська назвав кварталівців «українськими гнидами» після скандального новорічного ролика (ВІДЕО)

У новорічному випуску програми актори Студії «Квартал 95» дозволили собі висміяти жителів Півдня України, чим викликали хвилю обурення глядачів.

На невдалу спробу пожартувати відреагував мер Скадовська Олександр Яковлєв — саме жителька цього міста, за сценарієм, показала себе як неповноцінна українка. Міський голова порівняв артистів «українськими гнидами», влучно процитувавши сторічної давнини вислів Симона Петлюри, що не втратив своєї актуальності і в наш час.

«Дуже правий був Петлюра, який казав: «Нам не так страшні московські воші, нам страшні українські гниди». Жарти про «сіськи» зі Скадовська, напевно комусь здаються дуже дотепними. Але хай це буде на совісті режисерів. Сподіваюся у них вистачить сили вибачитися перед українцями. Скадовськ сьогодні в окупації, і дійсно, чого зараз потребують скадовчани, – це підтримки», — з докором промовив посадовець.

Нагадаємо, у сценці під назвою «Я СіСькадовська» гумористи посміялися над вимовою дівчини у порівнянні з говором чоловіка із Закарпаття. Коли мешканець Закарпаття, якого грав артист Юрій Великий, запитує у мешканки Скадовська, звідки вона і чому раніше не спілкувалася українською, вона відповідає: «Ві мене звичайно вібачте, я просто, знаєте, я все своє життя розмовляла російською мовою. Місто є таке в Херсонській області, Скадовськ. Тому я сіськадовська».

Ролик викликав хвилю хейту, і у пресслужбі каналу «1+1» уже принесли вибачення і заявили про видалення невдалого відео з YouTube. Повну його версію можете переглянути на нашому каналі у Telegram.

Наталя Могилевська назвала імена своїх доньок і шокувала зізнанням коли саме вона прийняла їх у свою сім’ю

Стрільцям — нові можливості, а Дівам зірки радять бути обережними у фінансових рішеннях: Гороскоп на 4 січня