in

Пародиста Зеленського Юрія Великого внесли на «Миротворець» після скандального новорічного випуску

Актори студії «Квартал 95», учасники невдалого номера про переселенку «сіСькадовська», яка намагається говорити українською, продовжують відчувати на собі наслідки свого вчинку.

Кілька днів тому стало відомо, що Ірину Гатун внесли до бази «Миротворець». Журналісти зацікавилися біографією гумористки і виявили ряд неприємних фактів із її життя. Зокрема, стало відомо, що Ірина кілька разів відвідувала тимчасово окупований Крим у 2015, 2018 і 2019 роках.

«Спроби легалізації окупації АР Крим Росією» та «публічна наруга над українськими громадянами, які перебувають на окупованих російсько-фашистськими загарбниками територіях» і стали офіційними причинами внесення прізвища артистки до списку осіб, що загрожують національній безпеці України.

Гатун відпочиває в окупованому Криму в 2015. Фото з інстаграму акторки

3 січня базу «Миротворця» поповнило прізвище Юрія Великого. Гуморист відомий пародіями на Володимира Зеленського і роботою у складі дуету «Брати Шумахери». З 2019-го року — актор «Студії Квартал 95». Не допомогло шоумену і публічні вибачення, які він приніс одразу після виходу в ефір скандального новорічного випуску.

«Можливо, дійсно, в цій ситуації, недоречно було для жартів обирати саме Скадовськ, який сьогодні знаходиться під ворожою окупацією…Ми точно не ставили за мету образити будь-кого з українців, особливо тих наших людей які знаходяться зараз під окупацією. І якщо цей номер зачепив чиїсь почуття, ми приносимо свої вибачення», — написав Великий у своєму Інстаграм.

Скріншот

«Участь у актах гуманітарної агресії проти України» і «публічна наруга над українськими громадянами, які перебувають на окупованих російсько-фашистськими загарбниками територіях» вказані у причинах внесення Великого у базу «Миротворця».

Читайте також: «Я б не пішов!» — Волошин категорично виступив проти мобілізації блогерів

Зовсім не виглядає сумуючим за домом: загорілий Галкін на фоні тропічного пейзажу розсекретив плани на майбутнє

Приклад для наслідування: багатодітна дружина Кріштіану Роналду показала, як має виглядати жінка мільярдера