in

Стрільцям — шаленна вдача, овнам — до лікаря, терезам — скандал: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 січня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 5 січня. Зірки кажуть, що події в цей день будуть розвиватися дуже стрімко. Є знаки, яким не варто приймати ніяких рішень, інакше це погано закінчиться.

Овен

Овнам в цей день доведеться йти до лікаря. Це можуть бути як якісь актуальні потреби, так і рішення зайнятися своїми хронічними болячками. Зірки кажуть, що цей день сприятливий для всіх маніпуляцій, пов’язаних з медициною.

Телець

Тельцям цей день подарує зустріч з приємною людиною. Можливо, це буде якийсь знайомий, з яким в минулому Тельці були дуже близькі. Зустріч змусить відчути ностальгію.

Близнюки

Ті, хто багато працював над кількома проектами протягом тривалого часу, отримають результат сьогоднішньої роботи: ви можете розраховувати на солідну нагороду і, можливо, на нову посаду.

Рак

Ракам зірки пророкують переживання про когось зі своїх близьких. Астрологи кажуть, що всі нерви будуть зайвими, оскільки ніяких загроз Ракам і їхньому найближчому оточенню початок січня не готує.

Лев

Левам варто взяти себе в руки. Якщо є якась невирішена проблема, яка не дає спокою, потрібно зробити все, щоб її позбутися. В іншому випадку вона буде волочитися шлейфом.

Діва

Дівам не варто приймати важливих рішень. Особливо якщо це стосується інвестицій, кредитів, вартісних покупок. Також в цей день Дівам краще відмовитися від побутових придбань: техніки, одягу, меблів та іншого.

Терези

Терезам п’ятниця може принести неприємну словесну перепалку з близькою людиною. Станеться це вранці, тому настрій буде зіпсовано на весь день. Зірки кажуть, що цьому можна запобігти, не реагуючи на провокації і «гострі» висловлювання на свою адресу.

Скорпіон

Скорпіонам не варто показувати слабину. У конфліктних ситуаціях або при з’ясуванні стосунків представникам цього знака Зодіаку важливо позначити свої межі.

Стрілець

Стрільцям буде везти у всіх починаннях. Всі плани, які вони хотіли втілити в життя в п’ятницю, увінчаються успіхом.

Козоріг

У цей день Козероги візьмуть на себе відповідальність. Швидше за все, вона буде пов’язана з роботою. Астрологи радять говорити про свої потреби чітко і зрозуміло, щоб не було непорозумінь з колегами.

Водолій

Водолії можуть бути засмучені несправедливістю. Це може стосуватися як особистого, так і професійного життя.

Риби

Рок подій призведе до того, що Риби будуть з самого ранку в поганому настрої. Але їхні близькі люди знайдуть спосіб їх підтримати, тому вдень ситуація стабілізується.

Український телеведучий, якого підозрювали у романі з Тіною Кароль, одружився

Хто з ким спить? Інсайдер склав рейтинг найвідоміших українських співачок-коханок. Пара №1 — Нітіч і Бебешко