in

«Хай Великий поїде в окупований Скадовськ, а з нього посміються, що він лисий» — Кондратюк сказав, що спільного у «95 Квартала» і Арестовича

Популярний продюсер Ігор Кондратюк відомий своїми різкими висловлюваннями.

За час повномасштабної війни екс-ведучий «Караоке на Майдані» встиг жорстко розкритикувати Ольгу Сумську за її стосунки із дочкою-москвичкою, і співака-військовослужбовця, який не уміє розраховуватися з боргами. Не зміг епатажний шоумен змовчати і з приводу гучного скандалу, у який попали коміки із «95 Кварталу», коли необдумано дозволили собі посміятися над жителями тимчасово окупованої території.

В ефірі програми «Говорить великий Львів» Кондратюк поділився спогадами про роки, які він провів у у Каланчаку Скадовського району, що на Херсонщині. Продюсер зауважив, що люди спілкуються там не російською, а скоріше суржиком, а жарти «кварталівців» назвав знущанням над тими українцями, які зараз живуть під окупацією. «Поїдьте в окупацію, посидіть у Скадовську, а потім над вами будуть сміятися, що ви лисий у житті», – звернувся він до актора Юрія Великого, який зіграв у новорічній сценці разом із Іриною Гатун.

«Кварталівці» сміються із жителів Скадовська. Скріншот

Кондратюк запевнив, що жителі Херсонщини чудово спілкуються українською, і порівняв стереотипи акторів «Кварталу 95» із висловлюваннями Олексія Арестовича. «Льоша Арестович теж сказав, що в Києві говорять тільки російською мовою. Він живе на своїй якійсь окремій планеті, на такій же планеті живе «95 квартал», — резюмував телеведучий.

Нагадаємо, пародиста Зеленського Юрія Великого внесли на «Миротворець» після скандального новорічного випуску

Стрільцям — знак згори, Дівам — термінові справи: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 січня

Кондратюк назвав кварталівців «недорозвиненими ідіотами»: Жартували про «Україну-повію» і до останнього виступали виключно на російській