in

Хто з ким спить? Інсайдер склав рейтинг найвідоміших українських співачок-коханок. Пара №1 — Нітіч і Бебешко

Відомий оглядач вітчизняного шоу-бізнесу Богдан Беспалов оприлюднив імена найвідоміших українських співачок, які перебували в інтимних відносинах зі своїми продюсерами.

На перше місце інсайдер поставив Мілу Нітіч і Володимира Бебешка. Співачка протягом 10 років була підопічною продюсера. Беспалов стверджує що, незважаючи на суттєву різницю у віці, зіркова пера перебувала у близьких стосунках. Щоправда, розійшлися коханці, як це часто буває, зі скандалом, який стався після першого успішного великого концерту Нітіч.

«У нас був «розбір польотів» і тоді він видав мені таку фразу: «Ти не Алла Пугачова!». І це був перший раз, коли я сказала, що хочу піти. На що він сказав: «Ну йди, але пісні і ім’я залишаються мені». А мені легше було поховати своє ім’я, ніж віддати йому», — згадує неприємну історія Міла.

Бебешко теж не приховував роздратування від відчуття того, що співачка більше не потребує його підтримки. «Вона мала зайняти статус державної співачки. Але вона мені сказала, що молода. Яка ти молода?! 30 років – стара баба і ти завжди мала вигляд на 40 років! Ти грузна!» — випалив Бебешко.

Читайте також: український телеведучий, якого підозрювали у романі з Тіною Кароль, одружився.

Стрільцям — шаленна вдача, овнам — до лікаря, терезам — скандал: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 січня

Зовсім не виглядає сумуючим за домом: загорілий Галкін на фоні тропічного пейзажу розсекретив плани на майбутнє