in

Зовсім не виглядає сумуючим за домом: загорілий Галкін на фоні тропічного пейзажу розсекретив плани на майбутнє

Після того, як російський гуморист Максим Галкін прийняв складне рішення покинути країну, де прожив усе життя, заради того, аби проявити солідарність з українським народом, багато хто із його прихильників переживали, що йому буде важко знайти себе на чужині.

Однак, занепокоєння фанатів талановитого артиста виявилися марними — пройшло вже майже два роки з часу виїзду зіркової сім’ї Галкіна і Пугачової з РФ, а з того часу вони ні разу не дали приводу подумати, що шкодують про своє рішення. Минулий рік у шоумена пройшов за надзвичайно насиченим графіком — комік об’їздив із сольними концертами десятки країн на різних континентах, і майже на усіх його виступах білети були повністю розкуплені задовго до оголошеної дати.

Судячи з усього, і цей рік у Максима Галкіна буде не менш продуктивним — новорічні свята ще тривають, а артист уже готується до нового сезону. П’ятого січня на своїй сторінці в Інстаграм комік оголосив про дати своїх перших концертів у 2024-му році, які мають відбутися у Таїланді. Загорілий усміхнений 47-річний артист позував у білій футболці на фоні тропічного пейзажу і зовсім не виглядав сумуючим за Батьківщиною.

Читайте також «Українки мені завжди подобалися більше, ніж росіянки» — «Лисий з Brazzers» оригінально підтримав Україну

Хто з ким спить? Інсайдер склав рейтинг найвідоміших українських співачок-коханок. Пара №1 — Нітіч і Бебешко

Пародиста Зеленського Юрія Великого внесли на «Миротворець» після скандального новорічного випуску