in

Козерогам — лікарня, Овнам — грошовий дощ: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 8 січня

У понеділок, 8 січня, Козероги ризикують «загриміти» в лікарню. А Овнам не загрожують складності, вони зможуть набити грошима свої кишені. Що чекає на інші знаки Зодіаку — читайте в гороскопі нижче.

Овен

У цей день на вас чекає грошовий дощ. Ви зможете розбагатіти. Овнам не варто переживати через дрібниці, у вашому житті почнеться сприятливий період.

Телець

Тельці ризикують стати жертвою шахраїв. Не вірте незнайомцям і не варто відправляти гроші тим, хто не вселяє довіри. Часом краще відмовити, ніж опинитися обдуреним.

Близнюки

Вам може надійти дуже вигідна пропозиція, яка відкриє перед вами нові двері. У вас з’являться перспективні можливості для реалізації власної справи.

Рак

Раки можуть здійснити свою заповітну мрію. Вашим планам судилося збутися, в цей день ви повірите в чудеса. Насолоджуйтесь успіхом і не бійтеся ставити нові цілі.

Лев

Астрологи обіцяють Левам проблеми з грошима. Вам краще відмовитися від необдуманих покупок і не ходити по магазинах. Перенесіть шопінг на інший день, замість цього вирушайте на прогулянку з друзями.

Діва

8 січня Діви отримають приємний сюрприз. Вам не варто переживати через роботу і те, що про вас говорять люди. Думайте лише про себе і нікого не слухайте, іноді краще побути егоїстом.

Терези

У понеділок Терези досягнуть успіхів на роботі. Ви можете отримати підвищення або ж налагодити відносини з начальством. Крім цього, ввечері до Терезів можуть нагрянути гості.

Скорпіон

День буде сприятливим для нових починань. Якщо ви наважитеся на щось нове, зовсім скоро отримаєте успіх. Не сидіть, склавши руки, інакше нічого не буде.

Стрілець

На Стрільців чекає непростий день. Ви можете сильно засмутитися, проте печаль виникне через надумані приводи. Не варто себе «накручувати», женіть негатив геть.

Козоріг

Козероги ризикують «загриміти» в лікарню. Вам варто приділити особливу увагу своєму здоров’ю. Відмовтеся від шкідливих звичок і задумайтеся про заняття спортом і будьте обережні на дорозі.

Водолій

Астрологи обіцяють Водоліям гострі відчуття. Ви можете ризикнути і піти на авантюру. Не бійтеся лоскотати нерви, іноді це корисно.

Риби

День буде вдалим для експериментів. Якщо ви давно хотіли щось в собі змінити, то сьогодні буде найсприятливіший час для цього. Не бійтеся змін.

Зірвуть джекпот: новий тиждень подарує цим знакам Зодіаку шанс на мільйон

«Настя, у вас голова відклеїлася!» — Волочкова стала посміховиськом на відфотошопленому фото з оленями