in

«Дуже хоче повернутися, бо втрачає багато грошей» — стало відомо про причини спроби Винника повернутися в Україеу

До початку повномасштабного вторгнення Олег Винник був одним із найпопулярніших і затребуваніших вітчизняних співаків.

Улюбленець українок, виконавець хіта «Вовчиця» неодмінно збирав повні зали і стадіони, що звичайно, відображалося на його мільйонних статках. Однак, після початку повномасштабного вторгнення артист призупинив концертну діяльність і зник з публічного простору. Поява ж Олега Винника у Німеччині взагалі кардинально змінила ставлення до нього колишніх прихильників. Багато хто розцінив це як прояв боягузства, незважаючи на те, що сам артист пояснював свою еміграцію необхідністю лікування від загадкової хвороби.

Однак, питання про можливе відновлення кар’єри співака на батьківщині продовжує цікавити як пересічних українців, так і зіркових колег вокаліста. Оскільки запитати про це у Винника напряму можливості немає, користувачі мережі спробували пролити світло на плани Олега Анатолійовича через надприродні сили і задали відповідне питання відьмі Марії Тихій.

Проте, навіть чаклунка не змогла однозначно відповісти прихильницям зіркового блондина. «Він дуже хоче. Хто ж буде стільки грошей втрачати? Він дуже багато втратив грошей. Він хоче повернутися, але не факт, що його приймуть тут», — зазначила Тиха.

До того ж, провидиця шокувала звісткою про залежність Винника від шкідливих звичок. «Алкоголь і наркотики бачу, те і те 50 на 50. Все! Все прямо є!», — впевнено сказала відьма.

Читайте також. «Вивіз пару мільйонів євро у Європу» — зірка естради 1990-х розкрив деталі втечі Олега Винника і роль у цьому Михайла Поплавського

«У нас війна!» — Ада Роговцева емоційно звернулася до жінок Польщі

«Путінська шл*он*ра!» — українські зірки гнівно відреагували на допис Меган Фокс, яка образила українок