in

Клоунеса Корольова у безглуздому вбранні стала посміховиськом для перехожих на вулиці

Мало хто вже пам’ятає, але співачка Наташа Корольова, яка після повномасштабного вторгнення прийняла рішення залишатися в Москві, народилася та виросла в Києві. В РФ разом із нею живуть живуть її чоловік-стриптезер Сергій Глушко та єдиний син Архип. Про події на Батьківщині зірка мовчить, а лише заявляла що якщо для Тарзана вручать повістку, то вона неодмінно відправить його на фронт виконувати свій чоловічий обов’язок.

Наташа завжди вирізнялася яскравим смаком у виборі одягу, але з роками — втратила смак. Нещодавно старіюча знаменитість виставила себе на посміховисько — поставши в черговому безглуздому рожевому «тотал луці». Відповідним роликом вона поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. Корольова поспішала на репетицію концерту, який мав відбутися у Москві.

50-річна співачка вийшла з авто в рожевих штанах «палаццо», рожевій сорочці, рожевій куртці та рожевій шапці з вушками. Навіть сонцезахисні окуляри мали рожеву оправу. В руках артистка тримала букет жовтих тюльпанів. Варто зазначити, що саме композиція «Желтые тюльпаны» зробила її популярною.

Наташа Корольова виставила себе посміховиськом

В коментарях підписники зізналися, що виступ Корольової, м’яко кажучи, розчарував глядачів та й в новому образі вона була схожою на «клоунесу».

Підписники розчарувались виступом Наташі

Читайте також: Співає за їжу: запроданку Мілявську зняли на відео, як вона плазує перед офіціантом ресторану

Цей день буде особливим: Гороскоп за картами Таро на 14 березня 2024 року

Дівам — прибутковий проект, а Терезам — слідувати за інтуїцією: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 березня