in

Прокляв ту країну: російський шоумен Олександр Цекало втік із Росії

Заслужений артист України, гуморист і режисер Віктор Андрієнко розповів про позицію російського шоумена Олександра Цекало щодо повномасштабного вторгнення.

Варто зазначити, що Андрієнко деякий час активно будував кар’єру в Росії і співпрацював з Олександром, який народився в Україні та закінчив київську школу. В інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН.ua «Наодинці» актор з посмішкою на обличчі повідомив, що ведучий ще на початку війни в Україні, яку розв’язала Росія 24 лютого 2022 року, виїхав з країни до Америки, а «ту країну прокляв». Олександр вже встиг продати всю свою нерухомість в Росії та обжитися на новому місці.

«Він поїхав в Америку. Він прокляв ту країну. Сказав: «Я проклинаю, я не хочу нічого про неї навіть чути». Продав усе, що було», — розповів Віктор.

Александр Цекало

Також Андрієнко додав, що Цекало слідує прикладу режисера Олександра Роднянського, який засудив повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Однак сам шоумен жодного разу публічно не висловив свою думку щодо загарбницьких дій російських військових.

«Зараз десь у Голлівуді працює, як і Роднянський», — зауважив Андрієнко.

Читайте також:  Перейду на вулицю стригти: Лоліта з погрозами вимагає повернути її на сцену

Гороскоп на 10 березня по картах Таро: Овнам – біла смуга, Дівам – успіхи на роботі

Тиждень принесе багато викликів та турбот: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 11 по 17 березня 2024 року