in

Працює на росТБ та підігрує пропаганді: відомий ведучий з Донецька, який закликав українців до єдності, виявився зрадником

Відомий український телеведучий та стиліст Данило Грачов, який родом із Донецька, зрадив свою Батьківщину та втік у Росію.

Шоумен, що тривалий час був експертом у проекті «Богиня шопінгу» та працював на телеканалі ТЕТ, закликаючи українців зберігати єдність країни, відтепер будує свою кар’єру на пропагандистських каналах. Він мітить на місце ведучого шоу «Модний вирок» Олександра Васильєва, який засудив путінську диктатуру та виїхав до з Росії до Парижу.

Закликав до єдності країни

Про зраду Грачова можна було догадатися ще тоді, коли він з’явився на зйомках в футболці на якій зображено обличчя російського диктатора Путіна.

Ведучий підтримав Путіна

Цю новину сповістив на своїй сторінці в Інстаграм шоумен Анатолій Анатоліч. За його словами стало відомо, що зрадник наразі пробуває собі дорогу в російський шоу-бізнес на телеканалі «Субота», де веде такі ж програми, як і в Україні.

«На жаль, такі «дончанє» дуже цінний ресурс росіян… Цікаво, чи лишився у цього чмоні український паспорт, щоб їздити за кордон, але паспорту «денере» в нього точно немає», — зізнався українець.

Грачов розважає росіян

Читайте також: Правоохоронці затримали зірку «Х-фактора» Андрія Мацевко, який понад два роки був у розшуку

Правоохоронці затримали зірку «Х-фактора» Андрія Мацевко, який понад два роки був у розшуку

Скорпіонам — один із найщасливіших днів, а Близнюкам — професійна перемога: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 січня