in

«Ти вже так зашкварився, що нічого не допоможе!» — Потап спробував розчулити українців, показавши найцінніший подарунок на Новий рік, але нарвався на хейт

Репер Олексій Потапенко, який останнім часом запам’ятався про себе хіба що тим, що дратував українців своєю появою в різних гламурних містах світу, несподівано вирішив реабілітуватися.

42-річний артист оприлюднив відео, на якому позував у незвично скромній обстановці. Співак дав оцінку колегам, які змагатимуться за право представляти нашу державу на «Євробаченні -2024» і зізнався за кого буде вболівати особисто.

Артист з’явився перед камерою у світшоті із символікою спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України Артан. Також Потап продемонстрував український стяг із емблемою «Артану» і підписами військовослужбовців цього підрозділу. «Коли син запитав мене, який найцінніший подарунок я отримав на Новий рік — я показав йому цей прапор», — пафосно промовив репер.

Проте підписників Потапенка його надривна промова не переконала і вони захейтили його у коментарях:

  • Олексій Потапенко ви так зашкварилися, що я навіть не знаю, що вас врятує 😂
  • Ця війна показала хто є хто. Потап ми цінували то що ви робили для українського шоу бізнесу але зараз😔😔 Тут ще говорять про то що ви повертаєтесь в рашу. Ну тоді вам дорога в Україну буде зачинена назавжди …
  • Чепуха ты, животное обсо*анное!
  • Те що нас не вбива, то нас не вбиває!

Читайте також: Сергій Притула зізнався, що вже пройшов військово-лікарську комісію

Сергій Притула зізнався, що вже пройшов військово-лікарську комісію

Злякався, коли до нього підійшли ззаду: путініста Кіркорова публічно принизили перед камерою