in

«Абсолютно нічого не робить» -військовослужбовець ЗСУ поставив «на місце» блогерку-мільйонницю Вербу, яка «тихо» донатить на армію

Нещодавно в Мережі розгорівся скандал навколо блогерки-мільйониці Юлії Верби з шоуменом Сергієм Притулою та гумористом Антоном Тимошенком, які в останньому інтерв’ю зачепили тему пожертвувань на ЗСУ з боку українських знаменитостей.

За їхніми словами, дівчина не робить публічних пожертв для українських військових, оскільки її про це не просив Зеленський. Після цього Юлія Верба вирішила поставити крапку у спекуляції з приводу того чи донатить вона на ЗСУ чи ні і зробила це напрочуд спокійно і чітко. У Instagram Stories дівчина зазначила, що вважає за краще не робити з добрих справ піар, а допомагати армії не публічно.

Цю ситуацію вирішив прокоментувати Денис Панченко, який боронить нашу Україну від рашистських загарбників. Під час розмови з блогером Богданом Беспаловим військовий заявив, що насправді ця публічна особа ніякого внеску для перемоги України не робить.

«Я дивився інтерв’ю Тимошенка з Притулою, де вони підняли це питання. Реально, Верба абсолютно нічого не робить. Можливо, вона робить це таємно. Але я погоджуюся з думкою Антона, що це потрібно робити публічно, тому що зараз тематика війни має підніматися в блогерів. Якщо вона гадає, що це якось звузить її охоплення, то вона помиляється. Навпаки, її аудиторія буде розширюватися за рахунок того, що вона допомагає військовим. Її навпаки почнуть поважати, це моя думка», — заявив військовий.

Панченко засуджує поведінку таких людей, як Верба, адже блогерам з великою аудиторією просто необхідно говорити про донати.

«Я думаю, що ці люди не заслуговують на те, щоб називатися українцями. Тому що ці люди, які нічого не роблять для того, щоб допомогти наблизити закінчення війни, вони потім будуть говорити: «О, ми перемогли, ми це зробили». Я до них ставлюся негативно», — висловився український військовий.

Заплакані очі та набряк на обличчі: фанати не впізнали дружину Винника на новому фото

Заручники Кремля: 5 російських зірок, що зголосилися вбивати українців на фронті