in

«У неї вже був досвід!» — колишній обранець Могилевської несподівано прокоментував усиновлення нею двох доньок

Колишній продюсер Наталії Могилевської Олександр Ягольник, з яким її у свій час пов’язували близькі стосунки, поділився своїми думками щодо усиновлення співачкою двох доньок.

У спілкуванні із журналістами видання oboz.ua. колишній коханий Народної артистки емоційно прокоментував цю радісну новину. Між Наталією і Олександром залишилися дружні відносини і це відчувалося у його настрої. Чоловік висловив упевненість, що 48-річна Наталія стане гарною мамою.

«У її сім’ї, яка походить з давнього козацького роду Могил, у мами Ніни Петрівни було дві доньки: старша Оксана і молодша Наталя. Думаю, що з Могилевської вийде чудова мама і своє бажання материнства вона реалізує повною мірою. Крім того, в неї був уже певний досвід виховання дівчаток», — висловився продюсер.

Могилевська і Ягольник

Колишній обранець артистки розказав, що щиро розділяє радість Наталії з приводу цієї події, ба більше — він заявив, що завжди відчував, що вона обов’язково пізнає радість материнства. «Я завжди радий, коли в Наталі щось хороше відбувається в житті, особливо в такій важливій сфері, як сім’я. Будь-якій жінці хочеться реалізувати свої материнські почуття, і я, зізнаюсь, так собі й думав і відчував, що врешті Наталка зупиниться на тому, щоби вдочерити когось. І зараз дуже тішуся з того, як розпорядилася доля», — Сказав Олександр Ягольник.

Нагадаємо, у новорічну ніч Наталя Могилевська шокувала прихильників новиною про те, що вона стала мамою.

Гоноровий характер та холодний погляд: нове фото доньки Кіркорова викликало фурор в Мережі

«Врятуйте мене!» — акторка Катерина Тишкевич зізналася, як і чому опинилася в психлікарні