in

«Там страшно смердить!» — Кіркоров відмовився відвідати поранених окупантів у російському шпиталі

Мабуть, багато хто звернув увагу, що, незважаючи на підлабузництво по відношенню до кремлівської влади відданого путініста Філіпа Кіркорова, він жодного разу не показався ні на фронті, ні навіть на тимчасово окупованих землях Сходу України.

Люди, що володіють інформацією з-за куліс російського шоу-бізнесу, стверджують, що «примадон» за великі гроші домовився із впливовими людьми про те, що його не примушуватимуть їхати на небезпечну для життя територію. Не наважився він на такий крок навіть після скандалу із участю у «голій вечірці» Івлєєвої. Мало того, поп-король осудив свого колегу Діму Білана, який поїхав на фронт і пожертвував агресорам свої гроші.

Близькі до Кіркорова джерела стверджують, що артист зарікся їздити на зустрічі із військовими після його візиту в госпіталь у окупованій Феодосії. «Особливо йому огидна ідея походу в госпіталі. Філіп колись (у 2022 році) був у госпіталі в Криму, так говорив, що там страшно смердить — ліками, і поранені не всі миються. Скаржився, що довелося одяг у чистку віддавати…», — пишуть російські журналісти.

Скріншот

Читайте також: перейде на ватник, лапті і білоруський трикотаж — путініст Кіркоров пожалівся, що йому не продають елітний одяг

На Близнюків чекають приємні новини, а перед Тельцями виникне ряд перешкод: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 23 січня

Прикрила геніталії тризубом. Офіцер ЗСУ прокоментував ню-фотосесію українки: «За цей прапор вмирають вже 10 років»