in

Прикрила геніталії тризубом. Офіцер ЗСУ прокоментував ню-фотосесію українки: «За цей прапор вмирають вже 10 років»

В епіцентрі гучного скандалу опинилася українська акторка фільмів для дорослих Анастасія Мітіна.

Порноакторка знялася у відвертій фотосесії відомого норвезького фотографа у жанрі «ню» Пітера Хеагре, у якій позувала абсолютно без одягу. Дівчина не придумала нічого розумнішого, як прикрити геніталії наліпкою із тризубом, а груди — зображенням національного прапора.

Мітіна опублікувала кадри на своїй сторінці в соціальній мережі, однак, після того, коли публікація викликала хвилю обурення користувачів, поспішила її видалити.

Та все ж, світлини вже встигли поширитися Мережею і на них відреагували навіть у Збройних силах. Так, офіцер ЗСУ з позивним «Алекс», на своєму каналі у Телеграм опублікував гнівний пост, у якому вказав моделі, що  символи, які вона використала, «вкриті кров’ю десятків тисяч людей».

«Хочете знати мою думку, як військового про ту голу дівчину, яка приліпила на соски наш прапор, а на статевий орган — герб? Це просто повна шляпа… Ви бл*ть не розумієте, що за цей герб, за цей гімн та прапор хлопці вмирають вже 10 років?» — у відчаї написав військовослужбовець.

Скріншот: Telegram

Сама Мітіна родом з Одеси. У профілі в соцмережі місцем проживання вона вказала іспанський Тенеріфе.

Читайте також: «Тепер я на Onlyfans» — 60-річна Мілявська після відміни концертів через «голу вечірку» заявила про плани заробляти на сайті для дорослих

«Там страшно смердить!» — Кіркоров відмовився відвідати поранених окупантів у російському шпиталі

«Вивіз пару мільйонів євро у Європу» — зірка естради 1990-х розкрив деталі втечі Олега Винника і роль у цьому Михайла Поплавського