in

«Від’ї**ться, вже, нарешті!» — підтримуючий Україну Андрій Макаревич відповів на питання чи збирається повертатися у РФ

Легендарний лідер рок-гурту «Машина часу» Андрій Макаревич покинув Росію навесні 2022 року у знак протесту проти повномасштабного вторгнення в Україну.

70 річний артист переїхав у Ізраїль із дружиною-українкою Ейнат Кляйн. Там у них з’явився на світ син на ім’я Ейтан. Знаменитість вибрав для проживання приватний будинок у мальовничому місці, що межує із заповідною зоною. Співак із задоволенням проводить екскурсію своїм маєтком друзям і не приховує, що тут він знайшов комфорт і душевний спокій.

Андрій Макаревич на порозі свого особняка в Ізраїлі

Не дивно, що надокучливі російські пропагандисти, які без перестанку запускають фейки про мрії Макаревича повернутися у країну-терористку, викликають у нього лише огиду і роздратування. Нещодавно він вирішив прокоментувати такі «вкиди» на своїй сторінці у соцмережі:

Ось дивно: поїхав із Росії майже два роки тому. Вже дуже давно нічого ні про Росію, ні про її громадян не пишу (нецікаво), про повернення не заїкався і не збираюся, і взагалі зайнятий своїм життям та своїми справами. Ні ж – дня не минає, щоб не летіла в мій бік якась какашка – то я голодую, то знову когось образив, то попросився назад, то раптом помер. Від’ї**ться вже, справді!

Читайте також. Скоро відмітить два роки: дружина-українка Макаревича показала нові фото їхнього сина, який вже стає копією батька

«Вивіз пару мільйонів євро у Європу» — зірка естради 1990-х розкрив деталі втечі Олега Винника і роль у цьому Михайла Поплавського

Напівгола Мішина вигнулася під водоспадом на Балі і роздратувала українців цинічним зверненням