in

«Вивіз пару мільйонів євро у Європу» — зірка естради 1990-х розкрив деталі втечі Олега Винника і роль у цьому Михайла Поплавського

Зірка естради 1990-х Андрій «EL» Кравчук з негативом висловився про свого колегу по сцені — співака Олега Винника, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини.

Тривалий час артист не давав про себе знати, а згодом дав велике інтерв’ю, в якому зізнався про своє «рідкісне захворювання» і те, як важко не мати можливості стати на захист своєї Батьківщини. Однак, український співак EL Кравчук вважає, що повелитель «вовчиць» ніколи на мав відношення до України.

«Багато років він працював у Німеччині до того, як з’явився в Києві. Вже там була кар’єра, співав у театрах. Очевидно, він повернеться до цього, коли раніше виступав на німецькій сцені. І буде жити, як жив до того, як вирішив пару років в Києві попрацювати і пару мільйонів євро вивезти в Європу після виборів. І все. Буде цікаво, коли дізнаються, скільки він заробив на цих виборах, де всі програли. Ніхто там не виграв, але гроші заплатили», — розповів Кравчук в інтерв’ю «Телеграфу».

Олег Винник

Варто пригадати, що після перемоги чинного президента України, у 2019 році в списках політичних партій почали з’являтися імена відомих зірок. Серед них опинився і сам Винник, який підтримав лідера Аграрної партії України — Михайла Поплавського і разом із ним проводив агітаційні тури Україною.

«Я підтримую Аграрну партію, тому що мені близька її ідеологія. Я виходець з села. І я пишаюся цим … Мені хочеться, щоб наша сільська молодь не виїжджала в Європу, а навпаки, наше село стало європейським», — говорив на той час Олег, а сам через декілька років виїхав до Німеччини.

Олег Винник і Михайло Поплавський у 2019 році

Читайте також: «Можете привітати!» — Анна Трінчер повідомила нові подробиці своїх стосунків з Олександром Волошиним

Прикрила геніталії тризубом. Офіцер ЗСУ прокоментував ню-фотосесію українки: «За цей прапор вмирають вже 10 років»

«Від’ї**ться, вже, нарешті!» — підтримуючий Україну Андрій Макаревич відповів на питання чи збирається повертатися у РФ