in

Відома блогерка засвітилася на Мальдівах зі своїм чоловіком, який виїхав з України як волонтер

Відома українська блогерка-мільйонниця Таня Преткович, яка наразі насолоджується відпочинком на Мальдівах, потрапила у гучний скандал.

Річ у тім, що інфлюєнсерка відправилася в теплі краї разом зі своїми дітьми та  подругою Аліною Френдій. Однак, як виявилося згодом, сім’я Преткович засвітилася за кордоном у повному складі. Очевидці запримітили поряд із нею її цивільного чоловіка Андрія Гонковського. Закоханих підловили на одній із локацій острова та відповідні кадри розмістили у ТікТок.

«Є досить цікава інформація про Таню Пренткович. Вона з дітьми та Аліною Френдій поїхала на Мальдіви. Все б ок. Але з ними був помічений і її хлопець, який виїхав як волонтер на благодійний захід до Польщі. Ми маємо надати розголосу, адже такі вчинки будуть викликати підозри і до справжніх людей, які працюють на благо нашої країни. У час війни цей великий злочин — прикриватися допомогою для фронту, щоб погріти свою сраку» — написали в мережі.

Таня Пренткевич із чоловіком на Мальдівах

Цікавим фактом є те, що сам Гонковський повідомляв, що збирається провести в Польщі благодійний захід, один із яких нібито пройшов 23 січня. Блогер і надалі продовжує постити фотозвіт своєї роботи, однак користувачі Інтернету впевнені, що він скористався своїми документами, як волонтер і разом із сім’єю відправився раніше на відпочинок, а зараз подружжя повернулося і Андрій продовжує свою роботу.

Андрій Гонковський працює

В Мережі під відео розгорівся неабиякий скандал, в якому підписники обурилися поведінкою блогера, який прикривається волонтерством:

  • «Є чоловіки, які теж би хотіли виїхати, але не дозволено, а от недоблогерам можна все».
  • «Як же бісять ці лицемірні недоблохери»;
  • «Ох ці волонтери моцні. Один у Венецію свою дівку возить, а другий – на Мальдівах вигрівається»;
  • Це плювок в обличчя волонтерам, військовим і простим українцям, які віддають останнє!
  • Я вважаю, що їхати на відпочинок і прикриватися волонтерством як мінімум несправедливо до тих, хто захищає нас і в дощ, і в холод, і в смерть….

Читайте також: На фоні портрету з Путіним: відомий український продюсер похвалився отриманням паспорта РФ

На фоні портрету з Путіним: відомий український продюсер похвалився отриманням паспорта РФ

Левам відкриються нові двері, а Стрільці зазнають невдачі: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 25 січня 2024 року