in

На фоні портрету з Путіним: відомий український продюсер похвалився отриманням паспорта РФ

Співак та колишній музичний продюсер українських проєктів Quest Pistols, «Грибы», Wellboy Юрій Бардаш став громадянином країни-агресорки.

Про це він офіційно повідомив на своїй сторінці в Інстаграм, проілюструвавши публікацію фотографією. На знімку усміхнений Бардаш гордо тримав у руці паспорт із двоголовим орлом на фоні триколору і портрету з кремлівським диктатором.

«Я достаю из широких штанин», — підписав фото Бардаш.

Варто відзначити, що початок великої війни Юрій Бардаш зустрів у Києві і навіть збирав гроші на тепловізор для свого тестя, який вступив у територіальну оборону столиці. Ті, хто знав продюсера, раніше не помічали за ним сепаратистських поглядів.

Однак, через деякий час співак показався у Москві, де, за його словами «красиво і затишно». Звідти він став поширювати заяви про нацистів в Україні і назвав себе «русским чєловєком». Вже в Москві Бардаш почав активно підігравати російській пропаганді про «братські народи» та «війну, що розв’язала Америка».

Читайте також. «Зичу своїй Батьківщині найкращого і бажаю, щоб Зеленський не здав позицій», — запроданка Лоліта продемонструвала чудеса перевзування

«Зичу своїй Батьківщині найкращого і бажаю, щоб Зеленський не здав позицій», — запроданка Лоліта продемонструвала чудеса перевзування

Відома блогерка засвітилася на Мальдівах зі своїм чоловіком, який виїхав з України як волонтер