in

Взяли приклад з російських зірок: український гурт влаштував в Карпатах «голу вечірку»

Гучний скандал розгорівся цих вихідних навколо групи «Хамерман знищує віруси» (ХЗВ)  після їх виступу в готелі «Різдво», що розташований у престижному карпатському курорті Драгобрат.

Судячи з усього, слава сумнозвісних учасників «голої вечірки» Івлєєвої у Москві не давала спокою українським музикантам, і вони з’явилися на публіці майже оголеними та на додаток виконали пісні з сумнівним змістом. Глядачів шокувало, що співаки виступають голяка, багато хто логічно заявив, що це недоречно під час війни.

На інцидент звернув увагу журналіст Віталій Глагола, який розповсюдив кадри із скандального заходу в Мережі. «Гола вечірка на Драгобраті підриває мережу. До вокалістів, що співають в майже голому вигляді, і до пісень з досить дивним змістом – дуже багато питань. Але найбільше запитань до власників закладу», — відзначив він.

Варто відзначити, що артистам із «ХЗВ» не вперше виходити до своїх шанувальників у такому вигляді, скоріше, оголений  вид є візитівкою карткою цих співаків. Однак, у час, коли українські міста потерпають від ракетних ударів, а воїни на фронті щосекунди ризикують життями, захищаючи українську землю, навряд чи доречно розважати публіку подібним чином.

Таку думку висловив, зокрема, популярний ведучий Слава Дьомін. «Я прекрасно розумію, що на Драгобраті не відчувають того, що відчувають, наприклад, у Львові під час прильотів. Або в Харкові чи Херсоні. Але в усьому є межа. Тут, на мою думку, межа полетіла разом з кукухою», — сказав шоумен.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Хамерман Знищує Віруси (@hzvband)

Також потрібно підкреслити, що глядачі у залі були одягнуті, таким чином, «голу вечірку» навряд чи можна назвати повноцінною.

Читайте також: «Ми можемо всі піти воювати, але на скільки нас вистачить?» — учасник «Квартал 95» висловився про вступ його команди в лави ЗСУ

«Ми можемо всі піти воювати, але на скільки нас вистачить?» — учасник «Квартал 95» висловився про вступ його команди в лави ЗСУ

Співав російською та піарив путіністів: зірка Х-Фактору Олег Кензов шокував виступом у Болгарії