in

«Ми можемо всі піти воювати, але на скільки нас вистачить?» — учасник «Квартал 95» висловився про вступ його команди в лави ЗСУ

Відомий український телеведучий та колишній сценарист «95 Кварталу»  Артем Гагарін, який наразі обіймає посаду віцепрезидента футбольного клубу «Кривбас», зробив важливу заяву щодо спорту під час війни.

Шоумен зізнався, що грати у футбол та наполегливо тренуватися його просять військові, які наразі перебувають на фронті та боронять нашу державу від російських загарбників.

«Хлопці, які воюють зараз, наші ультрас, вони постійно при зустрічі, при спілкуванні кажуть: «Хлопці, грайте у футбол, нам треба розуміти, що ми тут воюємо за життя, а не за…» Ми можемо все припинити робити і всі піти воювати. Наскільки нас вистачить?» — повідомив Гагарін в інтерв’ю  Youtube-каналу Xsport.

Також віцепрезидент «Кривбасу» розповів, що футбольний клуб часто проводить благодійні заходи та допомагає ЗСУ. Наразі теж у них проходить збір за кордоном.

«Тому ми проводимо збори постійно. Ми навіть зараз поїхали до Іспанії, у нас там навчально-тренувальний збір. Ми назвали це «більше, ніж збір», тому що ми проводимо також збір і на автомобілі для пацанів, для наших захисників. І ми можемо так показати всьому світу, тому що ми граємо з командами з інших країн, ми можемо нагадати, що війна йде, люди забувають про це, і допомогти хлопцям наблизити перемогу. Так, кожен із нас допомагає, донатить» — додав Артем.

Артем Гагарін

Варто зазначити, що восени 2023 року два співробітники жіночого футбольного клубу «Кривбасу» відмовилися повертатися до України після виїзду до Швеції на матч жіночої Ліги чемпіонів. Втекли SMM-фахівець Роман Лопатін, який раніше обіймав посаду голови пресслужби донецького «Олімпіку» та фотограф Роман Медведєв.

ФК «Кривбас»

Читайте також: «Ми всі робимо помилки» — Потап публічно вибачився перед Каменських і назвав її «найкращою і коханою»

«Ми всі робимо помилки» — Потап публічно вибачився перед Каменських і назвав її «найкращою і коханою»

Взяли приклад з російських зірок: український гурт влаштував в Карпатах «голу вечірку»