in

Перейду на вулицю стригти: Лоліта з погрозами вимагає повернути її на сцену

Співачка українського походження Лоліта Мілявська, концерти якої почали масово скасовувати в Росії після її участі в «голій вечірці» Насті Івлєєвої, звернулася до прихильників з важливим проханням.

Російська артистка наприкінці лютого виїхала з РФ до Болгарії, де мешкає її мама та донька, через скасування свого концертного туру. Варто зауважити, що Лоліта постраждала найбільше через похід на скандальну вечірку на відмінну від своїх колег, які через три місяці повернулися до концертної діяльності: Філіп Кіркоров засвітився на росТБ, а Анна Асті найближчим часом дасть концерт у Москві.

На своїй сторінці в Інстаграм, артистка розмістила відео, в якому розповіла, що повернулася в Росію і бажає, щоб її негайно повернули на сцену. Адже їй вже набридло сидіти вдома та займатися хатніми справами. А якщо кремлівська влада її не послухає, то вона візьме секатор, який нещодавно придбала та вийде на вулицю і буде стригти всі дерева та кущі.

«Або повертайте мене на роботу, або я перейду на вулицю стригти все, що, на мій погляд, потребує симетрії», — заявила Лоліта.

В коментарях підписники заявили, що підтримують ідею про благоустрій міста і навіть готові їй допомогти:

  • Будемо разом стригти 💖💖💖
  • Лоліта, підтримую в цій цікавій ідеї! Давно пора навести лад на вулицях!
  • Чудова ідея! А ви знаєте, як ним користуватися?

Читайте також: Сяє від щастя: Максим Галкін показав Пугачову в коротеньких шортах та привітав її зі святом

Сяє від щастя: Максим Галкін показав Пугачову в коротеньких шортах та привітав її зі святом

Тельцям – пророчі події, а Козорогам – цікава ідея: Гороскоп на 10 березня для всіх знаків Зодіаку