in

«Розширюю території» — Потап сповістив про свій черговий виїзд з України у теплі краї

Український репер та продюсер Олексій Потапенко, який частенько катається за кордон під час воєнного стану, вкотре залишив Україну.

Потап за два роки повномасштабного вторгнення, неодноразово відвідав Мадрид, Британію та Дубаї. І хоть він запевняє, що усі його візити мають робочий характер та сплановані на допомогу ЗСУ, українці такі відрядження зірки засуджують. Цього разу, перш ніж хтось з таємних прихильників знімуть його в аеропорту, чоловік співачки Насті Каменських сам розмістив нове фото з літака на своїй сторінці в Інстаграм та розповів, куди і навіщо відправився на цей раз.

Як виявилося, артист полетів в Туреччину, а саме до Стамбулу. Метою відрядження стали нові проекти в шоу-бізнесі.

«🔥 Розширюю території, будую міжнародну корпорацію шоу-бізнесу! Лечу до Стамбулу на зйомки нових відеокліпів! 🔥 Я, як продюсер, завжди йду до нових можливостей та розширення горизонтів. Моя мета — побудувати процвітаючу міжнародну мережу в світі шоу-бізнесу. Сьогодні мені вирушати до Стамбулу на зйомки захоплюючих відеокліпів!»  — зізнався Потапенко.

Потап виїхав з України

А Настя в цей час насолоджується життям в Іспанії і, як з’ясував відомий пліткар українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов, в компанії свого нового бойфренда.

Читайте також: «Попав у п’яну бійку!» — Данилко з’явився у кріслі журі нацвідбору Євробачення із заклеєним лицем

«Попав у п’яну бійку!» — Данилко з’явився у кріслі журі нацвідбору Євробачення із заклеєним лицем

«Він тоді підкупив мене, і мені досі за це соромно» — Олексій Суханов розповів, як заступився за батька, коли той зрадив маму