in

У Росії масово здають квитки на концерти відомої української співачки: гастрольний тур на межі зриву

Співачці українського походження Анні Асті, яка замовчує понад два роки повномасштабне вторгнення РФ в Україну, скасовують виступи у деяких містах країни-агресорки.

На межі зриву опинився весь гастрольний тур скандальної артистки. Росіяни масово здають квитки на заплановані концерти у Волгограді, Саратові, Краснодарі, Тольятті та Нижньому Новгороді, які мали відбутися 13, 19, 26 та 30 березня. Команда співачки та і сама Анна Дзюба не зробила ще ніяких заяв з цього приводу. Таку інформацію надав телеграм-канал Mash.

«Те саме може статися і в інших містах. Тож фанати артистки почали масово здавати квитки. Навіть там, де не заявляли, що Асті не приїде», — повідомляє телеграм-канал.

В РФ масово скасовують концерти Анни Асті

Причиною масової «відміни» виступів Асті у країні-терористці стала її участь у голій вечірці блогерки Насті Івлєєвої наприкінці 2023 року. Дрескодом заходу стало те, що гості мали з’явитися без одягу, а лише в білизні або прозорому вбранні. Українка засвітилась в компанії Філіпа Кіркорова, Лоліти Мілявської, Ксенії Собчак та інших.

Анна Асті потерпає від своєї участі в «голій вечірці»

Це спричинило неабиякий резонанс у Росії і, аби залагодити провину перед владою Кремля, артисти почали масово вибачатися, але це вже їх не врятувало. Як стало відомо, через деякий час Анна Асті разом із чоловіком виїхала за кордон, пояснюючи це ти, що у неї запланована важлива операція на ногах.

Читайте також: «Мацав за груди», — скандального актора Жерара Депардьє звинуватили у сексуальному насильстві

У п’яти знаків Зодіаку настає найщасливіший період: хто вони

Халатність працівників: рідні загиблого Юрія Ворожко оприлюднили документ про причину його смерті і заявили про намір судитися