in

«Її публіку не цікавлять збори на ЗСУ» — Кондратюк про alyona alyona і її фото з прапором на голе тіло

Після перемоги alyona alyona на національному конкурсі відбору до Євробачення 2024, увага до цієї співачки зросла в сотні разів.

У Мережі почали жваво обговорювати вчинки артистки, які ілюструють неоднозначність її характеру — як от дрифтування на спортивному авто на площі перед Святою Софією чи відверті фото з національним прапором, накинутим на оголене тіло.

alyona alyona в одному зі спортивних авто на Софіївській площі у Києві

Доволі сміливими є і висловлювання Альони Савраненко (справжнє ім’я і прізвище реперки), зокрема щодо зборів на потреби армії — під час одного з інтерв’ю співачка поскаржилася, що після оголошення зборів у неї падає кількість фолловерів.

Популярний оглядач українського шоу-бізнесу, в минулому успішний продюсер Ігор Кондратюк нещодавно висловив свою думку щодо представниці нашої країни на престижному пісенному конкурсі.

«Вона сказала експериментальні дані, що у неї така публіка. Коли Альона публікує збір, у неї падають охоплення аудиторії… Вона могла промовчати, чи сказати «Та все нормально, інколи пощу, інколи не пощу». Але вона прямо це сказала. З цього експериментального факту я можу лише один висновок зробити – у неї така публіка, якій не цікаві збори, які оголошує alyona alyona, їм більш цікаво, як-от вона загорнеться в прапор, чи десь виступить з якоюсь колабою, чи щось різке скаже, чи пісню запише», — виправдав слова alyona alyona Кондратюк.

Не бачить суворий продюсер нічого поганого і у скандальному ню-фото реперки. «Це був плагіат, хтось з американок мав таку фотосесію. Вона теж така не пушинка, була оголена з американським прапором. Її просто alyona alyona повторила у 2021 році, потім тут же видалила, зрозумівши, що це ідіотський спосіб привернути до себе увагу. Наскільки це протизаконно, я не впевнений. А от Олена Мозгова сказала, що це дурість, яка підпадає під закон про захист національних символів. Подивимось, чим закінчиться. Наразі їм нічого не загрожує», — висловився Кондратюк.

Скандальне фото Альони Савраненко

Читайте також. Уже навоювався: Кондратюк довів, що Козловський більше не служить у ЗСУ

Стрільцям — сльози щастя, Терезам — хитра помста: гороскоп по картах Таро на 17 лютого

СБУ оголосило підозру Таїсії Повалій, яка підтримувала Путіна та закликала захопити всю Україну