in

Це єдиний випадок: Максим Галкін з’явився в унікальному місці в одній із європейських столиць.

Незважаючи на не зовсім вдалий старт сезону виступів — перші кілька концертів було зірвано через різні причини, зараз творча діяльність Максима Галкіна набрала звичного темпу, коли він за тиждень встигає відвідати одразу кілька країн.

Нещодавно знаменитий пародист показав повний аншлаг, який чекав на нього у столиці Швеції. Величезний зал із трибунами на два поверхи стоячи проводжав артиста нескінченними оплесками. «Дякую, глядачі у Стокгольмі! Це було феєрично ❤️!», — написав Максим Галкін на своїй сторінці в Інстаграм.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Як людина високої культури та освіченості, чоловік Алли Пугачової не зміг побувати в Стокгольмі та не відвідати один із найнезвичайніших музеїв світу морський музей Васа, розташований у шведській столиці. Тут можна побачити єдине в світі вітрильне судно 17 століття, що сбереглось.

Величезний корабель, побудований за наказом шведського короля Густава II Адольфа, був спущений на воду оду в стокгольмській гавані, але в результаті конструктивних помилок при його будівництві перекинувся і затонув, не пройшовши навіть милі. 1961 року корабель був піднятий, законсервований і пройшов ретельну реставрацію.

«Я в абсолютно унікальному місці!» , — Насилу стримуючи переповнювали його емоції прокоментував побачене Галкін.

Читайте також. Закоханий по вуха: Галкін показав нове фото Алли Пугачової

Злату Огнєвіч звинуватили в тому, що вона відмовилась допомогти пораненому військовому: артистка відреагувала

«Вона нікому не потрібна»: Галкін відверто висловив свої думки про Пугачову