in

Злату Огнєвіч звинуватили в тому, що вона відмовилась допомогти пораненому військовому: артистка відреагувала

Навколо співачки Злати Огнєвіч розгорівся скандал через те, що вона відмовила українському захиснику та волонтерам провести аукціон під час свого концерту у Житомирі.

Такі звинувачення висунув відомий пліткар українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов, який вважає, що артистка просто дотримується позиції — бути хорошою, а насправді за сценічною маскою приховується самозакохана людина з меркантильним та зухвалим характером.

Злата Огнєвіч неодноразово виступала для військових

За його словами, за декілька днів до виступу Злати, волонтери зв’язалися з її директором та попросили допомогти продати картину, яку намалював поранений військовий. Вирученні кошти мали бути направлені на допомогу для ЗСУ. Директор погодився і обидві сторони уклали письмову домовленість. Проте в день концерту охорона не пропустила бійця з картиною і волонтери, аби з’ясувати в чому річ, прорватися до Злати. Співачка заявила, що нічого про це не знає і, аби владнати конфлікт, пообіцяла оголосити збір на своїй сторінці в Інстаграм. Проте, цього вона так і не зробила.

«Можливо це захисна маска від стерв’ятників шоубізу, а можливо і ні. Можна цілу безкінечність розмірковувати, якою людиною є Огнєвіч, але для мене її вчинок під час концерту став показовим. Військовий на реабілітації намалював картину, аби із зароблених коштів долучитися до закриття зборів задля потреб ЗСУ. Це 10 хвилин часу, Злато… Можливо саме з цього аукціону придбана потім техніка наших захисникам могла б врятувати чиєсь життя. Але як цікавить співачку чиєсь життя — для мене теж відкрите питання», — написав Беспалов.

Скриншот з телеграм-каналу Беспалова

Блогер зауважив, що після цього інциденту у нього змінилося ставлення до артистки, як до людини.

«Як легко фотографуватися з військовими та робити контент і як тяжко витратити 10 хвилин свого часу, щоб допомогти наших воїнам… Щодо продажу картини волонтери домовлялись попередньо, і представники співачки дали згоду, а коли прийшли волонтери і наш захисник їх послали куди подалі», — зізнався пліткар.

Сама ж Злата також вирішила прояснити непросту ситуацію, яка виникла напередодні нещодавнього виступу в одному з обласних центрів. За її словами стало зрозуміло, що за декілька хвилин до початку концерту, на сцену прорвалися невідомі люди, які представилися волонтерами. Охорона провела їх за лаштунки, але їхня поведінка насторожила артистку і, аби, злагодити ситуацію, вона запропонувала свій вихід із ситуації.

«Я запропонувала компроміс: обмінятись контактами, я перевірю інформацію щодо реальності волонтерства і після цього домовитися щодо проведення збору на моїй сторінці, щоби було продуктивно для них. Представники моєї команди дали свої контакти для подальшого спілкування. Якщо хтось має претензії особисто до мене — напишіть особисто, а не возводьте наклепи, не розібравшись в ситуації. Я хочу побачити скріни переписок, докази, а не пусті звинувачення. Я готова до діалогу і вияснити СУТЬ даної ситуації», — зауважила Огнєвіч.

Злата Огнєвіч прокоментувала скандал навколо неї

Читайте також: Вадим Абрамов, який замінив Ольгу Фреймут у програмі «Ревізор», втік в Росію

Гороскоп на 22 лютого 2024 року для всіх знаків зодіаку за картами Таро

Це єдиний випадок: Максим Галкін з’явився в унікальному місці в одній із європейських столиць.