in

Потап у Маямі похвалився селфі з чоловіком Меган Фокс, яка назвала українок «надувними ляльками»

Незважаючи на гори хейту репер Потап продовжує виставляти фотографії з різних гламурних куточків світу.

В той час, коли артист закликає співвітчизників до боротьби і позиціонує себе як великий патріот Батьківщини, він відверто тролить звичайних українських чоловіків, демонструючи, що закон про заборону виїзду з воюючої України його не торкається.

В той же час, 42-річний Потапенко відпочиває у компанії людей, які навряд чи прикрашають його і так зіпсований імідж. Так, під час візиту до Дубаї він засвітився разом із росіянами, а на свіжій світлині, зроблені під час поїздки у Маямі позує разом із співаком Колсоном Бейкером (Machine Gun Kelly). Судячи із задоволеного вигляду Потапа, його зовсім не обходить, що його американський колега — наречений акторки Меган Фокс, яка нещодавно порівняла українських жінок із «надувними силіконовими ляльками для інтимних утіх».

Фото: www.instagram.com/realpotap

Природньо, що публікація Олексія Потапенка викликала обурення його підписників, які спробували повернути його до реальності:

  • Хоч би не світив веселощі свої,як хлопцям на війні таке бачити,ти не думав? Мізків геть нема!
  • Впав дуже низько…
  • Цікаво що він каже цим всім людям? Типу в моїй країні війна, а ми з вами давайте фотку бахнем?
  • Навіщо цих дурних фото коли в країні війна??
  • А чому не на фронті?
  • Просто насміхається над народом України. Гнида
  • це, здається, Machine Gun Kelly на третьому фото? Можна було запитати в нього, що це його наречена @meganfox за хрєнь закинула про українських дівчат у своєму передостанньому дописі в інсті…
  • Воює чувак, як може…🤮

Читайте також. «Огидна потвора!» — Сумська визвірилася на племінника, який розповів, як її донька «заробляє криваві рублі в Москві».

У співпраці із Залужним: Міккі Рурк придумав новий спосіб допомогти Україні

Стрільцям — шалена вдача, а Терезам — нові горизонти: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 лютого