in

Помітили аж в Колумбії: чому виїхала з України і чим займається Настя Каменських під час війни

Відома українська співачка Настя Каменських на деякий час зникла з інформативного простору та приділила час своєму професійному розвитку.

Нещодавно артистка зізналася фанатам, що наразі мешкає на іншому континенті, а саме в Колумбії. Каменських не розповідала раніше про свої наміри переїхати за кордон, а лише свої соціальні мережі розпочала вести одночасно українською та іспанською мовами. Чи переїхав з нею разом її чоловік Олексій Потапенко — невідомо, але нещодавно вони разом поділилися новими фото, зробленими на однаковому фоні музичної студії в Колумбії. Українка не поспішає ділитися інформацією хто ж складає їй компанію під час вранішніх пробіжок та робить фото.

Каменських переїхала до Колумбії

Настя поглиблено вивчає іспанську мову та навіть практикується розмовляти нею у своєму блозі. Артистка веде здоровий спосіб життя — день розпочинає з пробіжки та сніданків, а потім свій вільний час приділяє написанню нових пісень, займається вокалом та правильною вимовою слів.

Каменських веде здоровий спосіб життя

«Лише декілька років тому я випустила свою першу іспаномовну пісню, а сьогодні працюю з найкращими сонграйтерами з усього світу, з якими записують пісні топові латиноамериканські виконавці. Так цікаво обмінюватись досвідом та вкладати щось своє у кожну роботу! Адже навіть у піснях іспанською до запальних латиноамериканських ритмів я намагаюсь додавати й українську колоритність, не забуваючи про своє коріння та важливі для нас меседжі», – зізналася співачка.

Каменських активно вивчає іспанську мову

Поки що зірка тримає в таємниці, чи переїхала назавжди до Колумбії, чи все ж повернеться згодом на Батьківщину. Як відомо, що цією весною співачка відправиться у великий всеукраїнський тур, який триватиме аж до 7 квітня.

Читайте також: «Путінська шл*он*ра!» — українські зірки гнівно відреагували на допис Меган Фокс, яка образила українок

«Путінська шл*он*ра!» — українські зірки гнівно відреагували на допис Меган Фокс, яка образила українок

У Овнів — неприємна ситуація, а у Козерогів — успіх у справах: гороскоп на 20 лютого 2024 року