in

Нова коханка Путіна «Барбі» на 23 лютого заспівала російським військовим хіт «Бумбоксу»: диктатор сам погодив цю композицію

В Мережі все ніяк не вщухають обговорювати нову фаворитку Путіна 39-річну членкиню Громадської палати Катерину Мізуліну, яку західні ЗМІ прозвали «Барбі» через її відповідну зовнішність.

Аби вислужитися перед президентом РФ, голова Ліги безпечного Інтернету, завітала в командне училище імені маршала інженерних військ Прошлякова та в честь свята 23 лютого заспівала пісню українського гурту «Бумбокс». Сам же соліст Андрій Хливнюк наразі перебуває на фронті та захищає українські землі від російських загарбників. За інформацією росЗМІ саме цю музичну композицію схвалив особисто сам глава Кремля.

«Програму візиту в Тюмень Катерина Михайлівна ретельно узгоджувала з Володимиром Володимировичем. Щоб ніяк його не скомпрометувати, ви розумієте, зараз це важливо. Цю пісню вона йому дала послухати. Володимиру Володимировичу пісня сподобалася. Хто її співає і про що вона, він не знав», — йдеться в пропагандистських джерелах.

На відео Мізуліна сидить в аудиторії навчального комплексу в червоній сукні та підспівує курсанту, який грає на гітарі, хіт «Вахтерам».

В кінці свого цинічного виступу «Барбі» безсоромно одягла піджак з прапором країни-агресорки та висловила слова вдячності так званим «майбутнім учасникам СВО».

Нова фаворитка Путіна заспівала хіт українського гурту

Сам автор пісні Андрій Хливнюк вже встиг відреагувати на це шоу, написавши коротко та лаконічно: «Контрпропаганда в дії».

Хливнюк відреагував на виступ Мізуліної

Читайте також: «Вважаю себе українцем»: відомий продюсер Сomedy Club втік з РФ та зізнався, як став «татом» для українських дітей-біженців

«Вважаю себе українцем»: відомий продюсер Сomedy Club втік з РФ та зізнався, як став «татом» для українських дітей-біженців

«Хочемо погуляти»: стало відомо, Каменських і Потап не збираються народжувати дітей