in

Близнюкам — чудовий день, Козерогам — нова мета: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 лютого 2024

Астрологи підготували на 29 лютого гороскоп для кожного знаку Зодіака. Сьогодні несприятливий час для будь-яких починань, важливих справ, активної діяльності. Краще виконувати рутинну роботу. Бажано працювати самостужки.

Овен

Сьогодні вам не рекомендується братися за будь-які справи, де ви муситимете покладатися на інших, – оточення здатне вас підвести. Проекти, що вимагають злагоджених колективних дій, краще відкласти на потім. Вас потішить спілкування з близькими.

Телець

Намагайтесь більше перебувати поруч із позитивними і товариськими людьми. Їхній настрій швидко передасться вам і дасть змогу провести день у доброму гуморі. Сьогодні гарний день для підготовки до романтичної зустрічі, яка має відбутися ввечері або ж наступного дня.

Близнюки

У Близнюків чудовий день. Матимете можливість продемонструвати оточенню лідерські якості і переможний настрій! Ваша енергійність і наполегливість допоможуть вам реалізувати найскладніші плани.

Рак

Сьогодні ви ризикуєте, якщо діятимете необдумано. Аби чогось не сталося, вам потрібно не втрачати холоднокровність. А краще – уникайте відповідальності. Вечір рекомендується провести із сім’єю.

Лев

Краще не поспішати під час вирішення серйозних питань, особливо якщо це стосується фінансів і майна. Щоб почувати себе комфортно, намагайтесь працювати поряд з тими, кому довіряєте, і тими, хто є близьким до вас. Вечірній час підійде для дружньої чи романтичної зустрічі.

Діва

Сьогодні у Діви на першому місці внутрішня рівновага і бажання ділитися своїм позитивом з тими, хто поряд. Середина дня буде багатою на незабутні зміни, як позитивні, так і негативні. Не переживайте через дрібні непорозуміння, розбіжності з оточенням. Все вирішиться доволі легко.

Терези 

Сьогоднішній день вам рекомендується присвятити вирішенню особистих питань. З вашим завзяттям високого рівня багато чого можна встигнути зробити. Чітко розплануйте справи, не відволікайтеся і крок за кроком йдіть до мети.

Скорпіон 

Сьогодні ви можете припуститися помилки з дурної голови. Зірки гороскопу радять передихнути і відпочити як слід. Це надійніше. Для відпочинку підійде заняття йогою або спортом.

Стрілець

Стрільці, може здатися, що буденні справи і щоденні обов’язки занадто набридливі й обтяжують. Однак зірки не радять зараз шукати розваг. Ваші необдумані дії можуть завдати серйозного клопоту. Не думайте, що складнощів немає.

Козеріг

Якщо сьогодні у вас з’явиться нова мета, не потрібно бездумно чіплятися за неї. Зірки радять вам цього дня поводитися обачно, щоб не проґавити удачу.

Водолій

День вдалий для вирішення фінансових питань, підписання угод з нерухомістю. Сьогодні ви можете знайти новий вид заробітку. Ваше перше враження про людину чи подію, найімовірніше, буде хибним.

Риби

Матимете шанс здобути перемогу з якогось питання. Це може бути і успішне завершення проекту, і першість у коханні, і можливість взяти гору під час суперечки. Зірки гороскопу радять Рибам скористатися цим для того, щоб не тільки закріпити здобутки, а й діяти далі.

Халатність працівників: рідні загиблого Юрія Ворожко оприлюднили документ про причину його смерті і заявили про намір судитися

Таро гороскоп на 29 лютого 2024 року для всіх знаків Зодіаку