in

«Прям, нормальний кеш такий», — Олександр Усик зізнався як йому пропонували змінити громадянство за гроші

37-річний українець Олександр Усик — непереможний український боєць, найкращий боксер світу за версією журналу The Ring.

Олександр народився у Сімферополі, і після окупації півострова росіянами від тамтешніх спортивних функціонерів йому стали надходити пропозиції щодо прийняття російського громадянства. Тиск на боксера посилився після внесення його імені в базу «Миротворця» за участь у скандальному фільмі на релігійну тематику, в якому чемпіон заперечував російську військову агресію.

Однак, Олександр категорично відкинув подібні пропозиції. «Патріотизм — це те, за чим ховаються бруднулі, брудні люди. Я — син своєї країни. Я її дуже сильно обожнюю і люблю. І я хочу тут жити і хочу, щоб мої діти тут жили. Мені пропонували багато разів і немаленькі суми для того, щоб я поміняв громадянство. 5-6 країн, прям нормальний кеш. При тому, що це просто за згоду. Надалі, говорили, ще буде нормально грошей. Але не всі ж за гроші можна купити», — прокоментував спортсмен в одному із інтерв’ю.

Читайте також. «Сцикло» — скажете ви? Зате живе сцикло!», — син зрадниці Повалій живе в Іспанії і називає себе ухилянтом

«Старість її оминула» — 78-річна дружина Елвіса Преслі вразила своєю красою на церемонії в Лос-Анджелесі

Костянтин Меладзе неочікувано звернувся до своєї доньки, яка підтримує Україну