in

«Старість її оминула» — 78-річна дружина Елвіса Преслі вразила своєю красою на церемонії в Лос-Анджелесі

Прісцілла Преслі — американська акторка та кохана дружина найголовнішої зірки рок-н-ролу, Елвіса Преслі. Про цю чарівну брюнетку з голубими очима покійний секс-символ ХХ століття говорив, як про жінку, яку шукав все своє життя.

Минулого року бізнеследі відсвяткувала своє 78-річчя, але, незважаючи на свій вік та те, що їй довелося пережити смерть єдиної доньки, яка відійшла у вічність на 55-ому році життя, їй вдається виглядати неперевершено. Нещодавно актриса засвітилася на світському заході разом зі своєю внучкою — актрисою Райлі Кіо, яка є копією свого зіркового діда.

Прісцілла з нині покійною донькою та внучкою

Для церемонії нагородження премії Emmy Awards, яка проходила в Лос-Анджелесі, Прісцілла надала перевагу total black образу — чорна блузка з V-подібним вирізом та чорна спідниці довжини максі від відомого бренду Chanel. Волосся співзасновниця і колишня голова Elvis Presley Enterprises, компанії, яка перетворила Грейсленд на одну з головних туристичних визначних пам’яток Сполучених Штатів, красиво вклала. Завершенням елегантного луку стало кольє на шиї з камінцями та макіяж смокі-айс.

Райлі Кіо та Прісцилла Преслі

Прихильники виразили своє захоплення від чарівної вроди Прісцилли:

  • «Не скажеш, що це бабуся та внучка — виглядають, як подруги»
  • «Роки біжать, а Прісцилла не міняється»
  • «Вона у свої 78 виглядає неперевершено!»
  • «Як же гарно вона постаріла»
  • «Стала ще кращою»

Читайте також: «Два роки смертей» — відомий американський фігурист підтримав українців у роковини повномасштабного вторгнення

Скорпіони вийдуть на новий рівень, а у Водолієв — причаївся ворог: Гороскоп на 1 березня для всіх знаків зодіаку

«Прям, нормальний кеш такий», — Олександр Усик зізнався як йому пропонували змінити громадянство за гроші