in

Вирішила покаятись і спокутувати: Ольга Сумська вперше прокоментувала скандал із донькою, яка заробляє криваві рублі в РФ

Народна артистка України Ольга Сумська змушена в черговий раз червоніти за поведінку своєї горе-доньки, Антоніни Паперної.

Цього разу журналістам вдалося запитати акторку як вона може прокоментувати інтерв’ю свого племінника В’ячеслава Хостікоєва, який розкритикував двоюрідну сестру за зйомки у російському серіалі. Розмова з Хостікоєвим була опублікована під гучною назвою «Як донька Сумської заробляє криваві рублі в РФ» і наробила шуму у ЗМІ.

57-річна зірка спробувала передати свої почуття і описати, які страждання вона переживає через те, що не може бути поряд із рідними, особливо з онуками — у Тоні з партнером Володимиром Ягличем двоє дітей.

Паперна і Яглич ведуть активне світське життя в Москві

Разом із тим, Сумська, як і раніше, не засудила поведінку доньки як і те, що та замовчує війну в Україні.

“Знаєте, які почуття панують сьогодні у моїй душі? Біль, розпач, туга, каяття, спокута. Мене зрозуміють лише ті матері, діти яких там. Я не маю жодного права виправдовуватись, щось комусь доводити. Тому що я бачу знедолених, нещасних матерів, батьків, які втратили своїх дітей. Просто треба молитися, аби обійняти своїх дітей і онуків. Тому що я бабуся. Це моє продовження. Я дуже сумую за ними”, — сказала Сумська журналісту «ЖВЛ».

Читайте також: Військовослужбовець Віталій Козловський одружився та показав перше фото з нареченою

Зірка «Величного століття» Бурак Озчивіт зізнався Росії в любові і заявив, що хоче там зніматися

На Терезів очікує романтичне побачення, а Водолії відновлять давні знайомства: гороскоп для усіх знаків Зодіаку на Міжнародний жіночий день