in

Стало відомо на кому одружився Віталій Козловський: ексклюзивний коментар нареченої

6 березня український співак Віталій Козловський, який минулого року вступив у лави ЗСУ, несподівано зізнався, що одружився.

Артист завжди намагався приховати своє особисте життя від публіки і цього разу теж не розсекречує, хто ж став його дружиною. В Інстаграм військовослужбовець розмістив лише одне, на якому він в камуфляжній формі тримає таємну кохану за руку, хизуючись весільними обручками.

Козловський таємно одружився

Однак, журналісти не стали чекати поки сам наречений «розколиться», і вже на наступний день з’ясували, що дружиною зірки стала його піар менеджер Юлія Бакуменко. Саме вона вже багато років співпрацює з Козловським а зараз допомагає підрозділу артиста.

Ймовірною дружиною Віталія стала його піарщиця

Як стало відомо, 36-річна білявка є фанаткою творчості співака і їхня «дружба» зав’язалася вже давно. У Віталія та Юлії в соціальних мережах є велика кількість фото, на яких вони обіймаються, разом відпочивають та гуляють.

Юлія Бакуменко та Віталій Козловський

Неозброєним оком видно, що між ними щось більше, ніж просто робочі стосунки.

Юлія та Віталій багато часу проводять разом

Підписники теж встигли розсекретити особу коханої Віталія та в коментарях під «весільним» фото попросили знаменитість «берегти Юлю, бо вона — скарб».

У коментарях розсекретили ім’я дружини Козловського

На фоні чуток Бакуменко розмістила у себе на сторінці в Інстаграм зворушливий пост, в якому зізналася в коханні для Козловського і цим ще більше підігріла чутки про те, що саме вона завоювала його серце.

«На цьому фото червень, 6 ранку, я іду проводжати тебе на полігон з запухшими від сліз очима і навіть не уявляю, скільки всього попереду. І жахливого, і надзвичайно щасливого. Цей рік відкрив мені такого тебе, що моїй гордості за тебе немає меж. Люблю до неба! З Днем народження», — написала Юлія та розмістила фото співака.

Юлія Вакуменко привітала Віталія Козловського з Днем народження

А на запитання кореспондентів Фокус, чи дійсно саме вона стала дружиною артиста, піарщиця з посмішкою відповіла: «Поки що цю інформацію ми не коментуємо. Все буде на сторінці Віталія. Слідкуйте».

Читайте також: Вирішила покаятись і спокутувати: Ольга Сумська вперше прокоментувала скандал із донькою, яка заробляє криваві рублі в РФ

На Терезів очікує романтичне побачення, а Водолії відновлять давні знайомства: гороскоп для усіх знаків Зодіаку на Міжнародний жіночий день

«Мене ніби нестало» — куди зникла українка Анна Сєдокова та чому вона тримає образу на Світлану Лободу