in

У подарунках та квітах — Максим Галкін поділився кадрами свята з Белграда

Гуморист Максим Галкін із незмінним успіхом продовжує свій вояж містами Європи.

Величезна популярність і повні аншлаги на кожному виступі артиста не дають спокою його недоброзичливцям в РФ. Кремлівські можновладці все не залишають спроб насолити Галкіну, який на кожному концерті гостро висміює те, що відбувається в Росії. Нещодавно стало відомо про підготовку закону, який забороняє «іноагентам», серед яких значиться прізвище чоловіка Алли Пугачової, користуватися соціальними мережами.

У самого Галкіна, незважаючи на відписку багатьох російських користувачів, зараз понад 9 мільйонів передплатників у Instagram. 47-річний пародист із задоволенням ділиться з фолловерами яскравими кадрами сімейного життя та відеозаписами концертів. Кілька днів тому артист показав, як привітно та душевно приймали його мешканці столиці Сербії, зворушені його виконанням пісні їхньою рідною мовою.

«Дякую, Белграде! Радий був бачити всіх глядачів! Дякую за всі подарунки та квіти! Із задоволенням прогулявся гарним містом ❤️», — написав вдячний Галкін.

Шанувальники залишили улюбленому артисту безліч захоплених коментарів:

  • Максиме, дякую вам за прекрасний творчий вечір, за гумор, за пісню, за автограф, було весело і не вимушено, давно так не сміялася, до сліз!
  • Талант,розум,краса в одній людині😍❤️
  • Чудовий вечір, Максиме! Я вперше була на Вашому концерті, і досі під враженням! Від виконання пісень без розуму 🤩 Творчих успіхів❤️
  • На жодному виступі тут ще не бачила стільки квітів та подарунків, скільки вам учора подарували. Дякую, що ви Людина і залишаєтеся нею, незважаючи ні на що!

Читайте також: «Там скрізь бідність, просто неможливо жити» — головна героїня «Іронії долі» гидливо висловилася про Росію

«Я годувала багато сімей» — Лоліта поскаржилася на скрутне фінансове становище і вдалася до шантажу

Під пальмами зі сином на плечах: Галкін із сім’єю прогулялися вечірньою вулицею в Ізраїлі