in

Козерогам доля підкаже, що потрібно робити, а Терезам потрібен негайний відпочинок: Гороскоп на 25 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку за картами Таро

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 25 березня 2024 року розповідає, що Козерогам доля підкаже, що потрібно робити, а Терезам потрібен негайний відпочинок. Карти Таро дозволяють впевнено рухатися вперед.

Овен

Карта 25 березня – П’ятірка жезлів. Вам потрібно підготуватися до того, що ви будете змушені доводити свою правоту та місце у суспільстві. Деякі люди вам заздрять і можуть говорити про вас дурниці.

Телець

Карта 25 березня – Верховна жриця. Сьогодні вам не потрібно активно втручатися в роботу інших людей. Якщо у вас запитають поради – все добре, можете зробити фідбек про роботу та інше, але якщо ніхто не питає – не варто.

Близнюки

Карта 25 березня – Місяць. Вам потрібно звернути увагу на свої думки. Пригадайте, що приносить вам радість, а що вас засмучує. Подумайте про це та позбавтеся від проблем.

Рак

Карта 25 березня – Світ. Зараз ви стоїте на місці, хоча вам потрібно рухатись і не забувати про те, що ви можете досягнути більшого.

Лев

Карта 25 березня – Паж кубків. Вам не вистачає приємних слів, спілкування з близькими людьми і таке інше. Якщо ви творча людина, то зробіть собі день налагодження власних думок.

Діва

Карта 25 березня – Сімка мечів. У вас настає поганий період, але не потрібно сумувати через це. Пам’ятайте, що рано чи пізно це закінчиться і у вас буде біла смуга.

Терези

Карта 25 березня – Четвірка мечів. Ви багато працюєте останнім часом, влаштуйте собі відпочинок, тоді ваші думки повернуться до звичного стану.

Скорпіон

Карта 25 березня – Закохані. Зробіть правильний вибір у стосунках. Якщо ви думаєте, що його потрібно закінчити – вперед. Якщо ви хочете влаштувати романтичний вечір – не варто з цим затягувати.

Стрілець

Карта 25 березня – Король пентаклів. Ви хочете отримати фінансової незалежності, тому варто подумати над тим, як зекономити кошти. Не виняток, що вам доведеться багато витрачати.

Козоріг

Карта 25 березня – Колесо фортуни. Сьогодні доля підкаже, що вам потрібно робити. Ви довго думаєте над вибором, але в цей день ви знайдете потрібні підказки.

Водолій

Карта 25 березня – Смерть. У вашому житті скоро закінчиться якийсь хороший процес, але настане новий і він буде набагато краще попереднього. Головне – вміти почекати.

Риби

Карта 25 березня – Туз мечів. У вас буде новий прилив сил та внутрнішньої енергії. Не пропустіть можливості зробити щось нове.

Бойфренд Ані Лорак прокоментував теракт у «Крокусі» та згадав про Україну

Без бюстгальтера у білій сукні на бретелях: Сальма Хайєк захопила своїм виглядом на архівному відео 27-річної давності