in

Тельцям — скандал, Стрільцям — збудеться їхня мрія: Гороскоп по картах Таро на 27 березня

У середу, 27 березня, Тельцям потрібно докласти багато зусиль, щоб уникнути конфліктів. А Стрільці будуть радіти, збудеться їхня мрія. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку — читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни ризикують постраждати через свою безпечність. Вам не варто вірити лише в удачу, потрібно докладати більше зусиль і не сидіти в очікуванні дива. У цей день вам доведеться потрудитися.

Телець

На Тельців чекають конфлікти. Карти Таро обіцяють вам грандіозну сварку через вашого характеру. Навчіться тримати себе в руках.

Близнюки

У житті Близнюків почнеться хороший період. 3 травня ви зрозумієте, що ваші страждання залишаться в минулому. Все вирішить випадковість, яка допоможе вам вирішити проблеми.

Рак

Карти Таро радять Ракам проявити м’якість. Гнучкість допоможе вам вирішити складне питання і отримати довіру людей. Часом потрібно проявити мудрість.

Лев

Левам варто відмовитися від важливих справ. Нічого не плануйте і не намагайтеся впливати на події, які не мають до вас відношення. Просто спостерігайте за всім, зберігаючи нейтральну позицію.

Діва

3 травня Діви зможуть відпочити. Дозвольте собі трохи полінуватися, проте до вечора не забудьте про добрі справи. Допоможіть тим, хто потребує цього і просить про підтримку.

Терези

Терези можуть сильно постраждати через свою легковажність. Не дозволяйте собі розслабитися, ви ризикуєте дуже багато втратити. Не втрачайте пильність.

Скорпіон

У цей день Скорпіонам краще не втрачати віру в себе. Хтось спробує вас зламати, проте не дозволяйте ворогам перемогти. Проявіть всю свою силу.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям виконання мрії. Ви зможете приємно здивуватися, події навколо вас будуть наповнені чудесами. Насолоджуйтесь, це ваша нагорода.

Козоріг

Козероги зможуть покарати всіх своїх кривдників. Однак не перестарайтеся, відплата може закрутити вам голову. Ви ризикуєте випадково образити того, хто не винен у ваших проблемах.

Водолій

У цей день Водоліям варто чітко зрозуміти, чого вони хочуть. Складіть план і спробуйте візуалізувати свої мрії. Думайте тільки про хороше.

Риби

Карти Таро радять Рибам прийняти важливе рішення. Ви розумієте, що рухаєтесь не в тому напрямку. Можливо, це саме той момент, коли вам потрібно щось змінити.

Рибам вдалий день для рішучих дій, а Дівам потрібно виявити обережність: Гороскоп на 27 березня 2024 року

Кіркоров терміново вилетів із РФ після теракту в «Крокусі» у супроводі посиленої охорони (ВІДЕО)