in

Терезам — мішок грошей, Водоліям — гучний скандал: Таро-гороскоп на 29 березня

У п’ятницю, 29 березня, Терези зможуть розбагатіти і досягти небувалих висот. Але пощастить не всім знакам Зодіаку, Водолії будуть ходити по лезу ножа і можуть «вляпатися» у дуже гучний скандал. Що карти Таро обіцяють саме вам — читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни зуміють завершити важливу справу, яка їх знесилила. Відсвяткуйте фінальний ривок і не соромтеся радіти. Також ви можете влаштувати вечірку.

Телець

Тельці можуть розслабитися, цей день не принесе їм засмучення або проблеми. Однак не витрачайте час даремно. Вам потрібно закрити всі борги і виконати зобов’язання, які ви давали раніше.

Близнюки

Близнюків може відвідати геніальна ідея, реалізація якої принесе їм славу і визнання. Не соромтеся звертатися за допомогою, якщо вона вам необхідна. Попереду на вас чекає тільки найкраще.

Рак

Ракам можна трохи полінуватися. Відпочиньте від роботи і не навантажуйте себе побутовою рутиною. Займіться творчістю або ж рушайте у міні-подорож.

Лев

Леви зможуть дізнатися багато нового. На вас чекає насичений день, який буде дивувати і навіть трохи шокувати. Однак не варто перейматися, вам просто потрібно «перетравити» усю нову інформацію.

Діва

Карти Таро радять Дівам не привертати до себе зайву увагу. Не хваліться своїм успіхом і не намагайтеся довести свою перевагу. Не забувайте про те, що щастя любить тишу.

Терези

Для Терезів цей день буде неймовірно вдалим. Ви зможете розбагатіти, отримати нову роботу або ж дуже щедру премію. Отриманий прибуток вам варто відкласти на «чорний день».

Скорпіон

Скорпіони будуть радіти, вони отримають приємні новини. Ви нарешті зрозумієте, що проблеми залишилися позаду. Насолоджуйтесь цим моментом і складайте плани.

Стрілець

Стрільцям варто економити і цінувати свої заощадження. Не витрачайте гроші на покупки, які вам насправді не потрібні. Ви розумієте, що часто буваєте марнотратом, настав час взятися за розум.

Козоріг

Карти Таро пророкують Козерогам неприємності. Ви ризикуєте зробити велику помилку, пов’язану з вашим особистим життям. Підбирайте слова і не ображайте тих, хто вам доріг.

Водолій

29 березня Водолії ризикують потрапити в немилість своїх друзів. Вас спробують втягнути в гучний скандал, до якого ви не маєте жодного відношення. Не ризикуйте репутацією та одразу ж боріться з проблемами.

Риби

Вдалий у фінансовому сенсі час, коли гроші можна не лише заробляти, а й брати в кредит, а також отримувати як спонсорську допомогу від ділових партнерів і меценатів. Головне, правильно ними розпорядитися, вклавши справу, яка може принести прибуток, а не прогуляти, що цілком логічно у свята. В останній декаді місяця талан супроводжуватиме у всіх справах без винятку.

Зірки пророчать Скорпіонам — справжній джекпот, Ракам — прекрасний день: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 29 березня

Колишній чоловік Трінчер зізнався скільки заробляє в місяць і як купив три квартири в Києві