in

«Царство небесне»: в Росії похоронили Аллу Пугачову після теракту в «Крокус Сіті Холі»

Російська співачка Алла Пугачова, яка виступила проти повномасштабного вторгнення РФ в Україну та разом із сім’єю виїхала жити до Ізраїлю, так і не прокоментувала теракт у «Крокус Сіті Холі», який стався ввечері 22 березня.

На відмінну від свого чоловіка, російського гумориста Максима Галкіна, Примадонна вирішила притримати свої думки при собі. Артист в свою чергу, який в Росії внесеної до списку іноагентів, на своїй сторінці в Інстаграм опублікував фото ділового центру, що палає, і висловив свої співчуття постраждалим. «Жахлива трагедія в Крокусі. Немає слів. Глибокі співчуття сім’ям загиблих. Мої думки зараз із постраждалими 🙏🏻 Дай Бог вам сил впоратися з цією бідою», — зазначив 47-річний артист.

Мовчазна позиція зірки не стала до вподоби колишнім російським прихильникам Алли Борисівни і вони в свою чергу почали висловлювати своє невдоволення в її соціальних мережах. Росіяни почали обзивати та погрожувати співачці, а також заявили, що вимагають позбавити її звання народної артистки Росії.

Алла Пугачова та Максим Галкін
  • «Царство небесне, нехай їм там буде добре»;
  • Вважала, що Пугачова матиме пост, з приводу скорботи про загиблих і постраждалих людей у ​​»Крокусі». На жаль! Це не її глядач і можна не шкодувати. Що ж, точно, нема чого повертатися в Росію.
  • «А де ваші співчуття, співачка номер 1?»;
  • «І не слова про Крокус. Радієш?»
  • «З цього дня ви не громадянин для нас»
  • «Що, Алла Борисівна, Вас тільки слова Михайлова зачіпають? З цього дня Ви — не народна, Ви — не громадянин, Ви — ніхто для нас. Бажаю вам довгих років життя і ніколи, чуєте, ніколи не повертатися в Росію. Нехай і ховають вас за бугром. Завжди грала якусь драму, висмоктану з пальця, а виявилася жалюгідним паяцом»,

Читайте також: «Сподіваюся, розуму вистачить!», — Алла Пугачова зізналася, що найбільше мріє про припинення війни

«Квиток в один кінець!», — Галкін жорстко потролив Лоліту після заяви про те, куди подінуть її прах

Зірки пророчать Скорпіонам — справжній джекпот, Ракам — прекрасний день: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 29 березня