in

«Квиток в один кінець!», — Галкін жорстко потролив Лоліту після заяви про те, куди подінуть її прах

Гуморист Максим Галкін під час свого нещодавнього концерту в Ізраїлі згадав підтримуючих політику Кремля Філіпа Кіркорова та Лоліту Мілявську.

47-річний Галкін нерідко жартує з попереднього чоловіка Алли Пугачової, зокрема нещодавно він довів, що «примадон» походить від американських індіанців . На цей раз він звернув увагу на форму ніг 56-річного співака, що змінилася внаслідок численних пластичних операцій. «А ви помітили, що ноги у Кіркорова зовсім іксом стали?», — звернувся пародист до зали.

Не упустив Галкін можливості вкотре пригадати Кіркорову його безглузде виправдання участі у «голій вечірці» тим, що він нібито випадково «зайшов не в ті двері». «Адже мій ключик безневинний відчинив не ті двері. А я й не знав, що тусовка ця буде голою. Я йшов у магазин за «Колою», – заспівав артист під регіт публіки.

Лоліта та Кіркоров на голій вечірці

Дісталося цього разу і зрадниці Лоліті Мілявській, яка нещодавно заявила, що вона мріє після смерті повернутися до України у пробірці. Галкін спотворив відомий хіт співачки «На Титаніці», висміявши її скасування, яке поступово веде до повного забуття скандалістки.

«Скасовано концерт, квитки – фантики. Мій квиток в один кінець на «Титаніку», – заспівав Максим Галкін.

Читайте також: Кіркоров терміново вилетів із РФ після теракту в «Крокусі» у супроводі посиленої охорони (ВІДЕО)

Апетитна не лише ззаду: Кім Кардаш’ян продемонструвала соковитий бюст на фото без бюстгальтера

«Царство небесне»: в Росії похоронили Аллу Пугачову після теракту в «Крокус Сіті Холі»