in

«Ніколи не б’ю і не кричу» — Наталя Могилевська відверто розповіла, як виховує своїх названих доньок

На початку повномасштабної війни співачка Наталія Могилевська разом зі своїм обранцем Валентином удочерили двох дівчаток.

На початку цього року Народна артистка вирішила зізнатися про цей вчинок громадськості та розсекретила донькові імена: Мішелі на момент удочеріння було 2 роки, Софії — 10 років. Своє тривале мовчання із цього приводу знаменитість пояснила тим, що їм з дітьми потрібен був час, щоб «прорости один до одного».

До виховання дітей 48-річна Наталія Олексіївна належить із надзвичайною відповідальністю. Незважаючи на багатий життєвий досвід, актриса продовжує вдосконалюватися в цьому плані, штудуючи відповідну літературу: «Я читаю купу книг про те, як виховувати дітей. Тому що коли малюки з’являються поступово, ти встигаєш навчитися. А коли одразу, майже підліток…».

Могилевська постійно вчиться бути мамою

Своєю методикою вона поділилася в інтерв’ю відомому українському журналісту Петру Мазі:

Я не б’ю і не кричу … Я розумію, що нормальна спокійна бесіда, очі, які тебе зрозуміли, це набагато швидший спосіб, як навчити дитину. Дати по дупі, це довгий шлях. Через травми, через образи та інше. Тобто ця дитяча поведінка у батьків. Доросла поведінка, вона інша: давай сядемо, поговоримо, що тобі незрозуміло. Я тобі цілком безпечна. Давай так домовимося, я все одно любитиму тебе, що б ти не зробила. Чим я можу тобі як батько, як мати допомогти

Могилевська поки що не показує обличь своїх дітей

Співачка наголосила, що ні в садочку, куди ходить молодша дочка, ні в школі, де здобуває освіту старша, не знають, що вони діти відомої артистки. Дівчатка там під іншими прізвищами нарівні з такими ж дітьми. «Вона знає, що всі її перемоги у школі – це її особисті перемоги, а не тому, що її мама відома. І це вона запам’ятає на все життя, і для неї це буде дуже важливим», — зазначила Наталія Могилевська.

Читайте також. Лілія Ребрик знялася у першій професійній фотосесії з новонародженою Адель: як виглядає дочка телеведучої

76-річна Софія Ротару несподівано показала невістку і публічно звернулася до неї англійською

«А тепер з*балася з черговим *буном!», — відомий ведучий заявив, що протягом року зустрічався з Поляковою